Bývalá herečka a později monacká kněžna Grace Kellyová se nesmazatelně zapsala do historie (nejen) státu Monako. Vždy krásná, elegantní a charismatická dáma rozhodně nasadila laťku vysoko.

To bohužel pro její snachu Charlene znamená spíš potíže než cokoli jiného. Od aristokratky, kterou dlouho trápily infekce a v současnosti se léčí s extrémní psychickou i fyzickou únavou, se totiž očekává, že se jí alespoň částečně vyrovná. A to samozřejmě není vůbec jednoduché. 

Podle expertů na dění v rodině čelí Charlene velkému tlaku ze všech stran. „Kněžna Charlene to nemá jednoduché. Být monackou kněžnou a muset jít ve stopách Grace Kellyové, to by bylo hodně tlaku na každého,“ uvedla královská komentátorka Brittani Bargerová pro Express.co.uk. Je zřejmé, že nemocné ženě všechen ten stres zrovna neprospívá.

Ikonická herečka Grace Kellyová, matka manžela Charlene, tedy Alberta II. monackého (63), se v roce 1956 provdala za knížete Rainiera III., a stala se tak součástí monacké aristokracie. V roce 1982 zemřela po vážné autonehodě.

VIDEO: Historie svatebních dortů: Tyto dorty byly v kurzu před lety. Které vládnou nyní?

Video
Video se připravuje ...

Historie svatebních dortů: Tyto dorty byly v kurzu před lety. Které vládnou nyní? Videohub

Fotogalerie
105 fotografií