V rozhovoru pro Hollywood Unlocked prozradil světoznámý rapper Kanye West šokující informace. Ačkoli se v současné době rozvádí a oba už mají nové partnery, blaho jeho stále ještě manželky Kim Kardashianové mu zřejmě pořád leží na srdci. A to dokonce tak moc, že se neváhá pustit do křížku s jejím bývalým.

Lechtivé video jako cesta k milionům

Dnes jedna z nejsledovanějších celebrit na celém světě se proslavila v roce 2007 poté, co na veřejnost uniklo její domácí porno video s jejím tehdejším přítelem Rayem J. Krátce poté vstoupila na obrazovky reality show Držte krok s Kardashians (Keeping Up with the Kardashians).

Skandál se podařilo zahladit a podnikavá kráska si navíc díky nově nabyté publicitě vybudovala solidní kariéru. V září roku 2021 ale Ray J opět překvapil, když veřejně prohlásil, že existuje ještě „druhý díl“ inkriminovaného videa, který navíc stále má. Právník Kardashianových tehdy jeho slova ostře odmítl jako zoufalý pokus se zviditelnit. 

Kanye se do věci vložil sám

Odloučený manžel slavné podnikatelky Kanye West ale zřejmě slovům právníka moc neuvěřil. „Šel jsem a vzal jsem ten notebook od Raye J sám,“ prohlásil v rozhovoru s tím, že situaci pro Kim údajně vyřešil. 

„Potkal jsem toho chlápka na letišti, pak jsem nastoupil na noční let, vrátil se a notebook jsem jí v osm ráno předal,“ uvedl. Pro Kim neváhal překračovat hranice ani trávit dlouhé hodiny v letadle. Jak přesně ale počítač od jejího bývalého získal, to neuvedl. 

Slzy štěstí

Když Kim dostala počítač do rukou, na místě se prý rozplakala. „Brečela, když to uviděla. Víte proč? Protože je to symbol toho, jak ji neustále někdo jenom využíval,“ nechal se Kanye slyšet. „Ilustruje to, jak moc ji lidé nemilovali, jak ji viděli jenom jako komoditu,“ je přesvědčený. Mít počítač ve svých rukou prý pro ni byla nepředstavitelná úleva.

Mluvčí Kardashianových potvrdil, že nějaký notebook skutečně ve hře byl. Že by v něm ale mělo být jakékoli lechtivé video, to vyvrátil. 

„Pevný disk počítače měl obsahovat původní video a nezveřejněné záběry. Po prohledání tam ale žádný takový obsah nebyl. Byly tam jen záběry z letadla do Mexika a z nočního klubu a restaurace z toho samého výletu,“ stálo v prohlášení. 

Podle zdroje listu Page Six by měla být podnikatelka v bezpečí. „Kim nadále věří, že žádné další video neexistuje. Po dvaceti letech si přeje konečně tuto kapitolu uzavřít a soustředit se místo toho na pozitivní věci, které dělá jako matka, podnikatelka a bojovnice za reformu právního systému,“ uvedl. 

VIDEO: Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu! 

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu! Profimedia

Fotogalerie
75 fotografií