Nejnovější díl Výměny manželek byl velice emotivní. Především díky křehké a věčně plačící Gabriele (38) z Rotavy. Ta doma nechala manžela Davida (42), dcery Danielu (15) a Jarmilu (14), a syny Davida (10) a Jakuba (6). Do divácky oblíbené reality show přihlásila rodinu babička a Gabriela se toho chytla, jelikož si svými bližními připadá velmi nedoceněná a nikdo jí prý s ničím nepomáhá. To ostatně často opakovala i svému dočasnému manželovi Štefanovi (37) z Duchcova - tak jako fakt, že z tatínka, který vyžaduje, aby bylo vše podle něj, mají děti strach, a už teď se těší, až před ním „utečou“ na internát.

S Naďou (32) ale David narazil. Přestože byl zvyklý, že mu Gabriela každé ráno chystá jak snídani, tak dokonce i oblečení, dočasná partnerka se o něj odmítla starat jako o malé dítě. A naopak si uvědomila, že její partner v porovnání s Davidem je „stoprocentní chlap“, co je navíc soběstačný. David si zase stěžoval, že se Naďa nedržela manuálu, a uvědomil si, jaký komfort vlastně za jiných okolností má. A zatímco on se už nemohl z čistě praktických důvodů dočkat, až bude mít svou ženu zase doma, Gabriela strávila deset dní ve vyměněné rodině neustálým bilancováním a pláčem. „Mám strach z toho, co bude, mám strach z budoucnosti...“ tvrdila.

VIDEO: Výměna manželek: Slzy a velká nespokojenost!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Slzy a velká nespokojenost! TV Nova

Jakmile se ale partneři po odloučení zase shledali, vše se změnilo. Gabriela sice opět plakala, ale tentokrát štěstím. Štefan, který o Davidovi více než týden poslouchal šílené historky, byl rozhodnut si to s ním všechno vyříkat. Pustil se do něj drsně, například chtěl vědět, zda Gabriele alespoň v něčem pomáhá. Jenže David suverénně přiznal, že ne. A s ničím. „Proč bych měl? Mám ženu,“ odpálkoval David Štefanovy zvídavé dotazy. „Jsem na to takhle zvyklej.“ Ohromený Štefan už jen podotkl, že má pocit, že svou ženu týrá, jelikož k němu přijela uzavřená, bez života, vyčerpaná... a záhy rozkvetla a smála se. 

„Připadáš si jako chudinka?“ otočil se David na Gabrielu. Žena, která si dosud na vše stěžovala, působila psychicky zdeptaná a velmi nešťastná se svým životem, jej ale ujistila, že tomu tak není. Přizná jenom, že se ho někdy bojí - v minulosti ji ostatně již i jednou udeřil. Ale prý k tomu měl důvod... „Chyba je ve mně. Špatně s tebou komunikuju. Chtěla bych to napravit. Miluju tě, nechci o tebe přijít. Nechci ti dávat záminky, který jsem ti dávala…“ prohlásí Gabriela kajícně. Zatímco Štefan došel k závěru, že Naďu, se kterou má dcerku Míšu (7), skutečně miluje, a rozhodl se ji požádat o ruku, změny v druhé domácnosti neplánuje David, jak by diváci nejspíš očekávali...

Změnit se překvapivě plánuje právě Gabriela, která by se přitom pro svého muže nejraději rozkrájela! „Budu Davidovi víc naslouchat, protože ho fakt miluju a nechci ho ztratit,“ svěřila se. Zkrátka jak se říká, kdo chce kam... Na tom se ostatně shodovali i příznivci Výměny manželek na facebookové stránce Novy. „Závislá finančně nebo citově, taková žena je chudák. V dnešní době ale mají na výběr. Byla bych raději i třeba z 10 dětmi pod mostem než se špatným chlapem. Agresorovi bych uvařila kafe jako Maryša Vávrovi,“ shrnula to trefně jedna divačka.

Fotogalerie
27 fotografií