Končil rok 2000 a Andrew vyrazil oslavit Nový rok do thajského Phuketu ve společnosti nových přátel - boháče Jeffreyho Epsteina (†66), později odhaleného pedofila, a jeho milenky Ghislaine Maxwellové (60). Bydleli ve vile, kde za noc platili 120 tisíc korun, a plnými doušky si chodili užívat do vykřičené čtvrti!

Lev salonů

„Byl jsem překvapený, že je u nás v baru,“ vzpomínal později majitel jednoho lokálu s červenou lucernou s tím, že z thajské královské rodiny u nich nikdy nikdo nebyl. Na jachtě za 30 milionů korun před Andrewem defiloval další zástup spoře oděných krásek, včetně zpěvačky kapely Atomic Kitten Jenny Frostové (43). „Proč bych se měla před princem stydět chodit nahoře bez?“ divila se Frostová. Prý se hlavně chtěla hezky opálit.

Před odjezdem do Thajska ho prý navíc uchvátila okouzlující kazachstánská podnikatelka Goga Aškenaziová (41), tehdy ještě studentka v Oxfordu. „Jsme dávní přátelé. Ráda bych si myslela, že mě miluje,“ prozradila po letech Goga, jejíž otec, bývalý komunistický pohlavár, ji poslal do Británie získat vzdělání.

Sex všechny zničil

V březnu 2001 se princův osud naplnil. Epstein s Maxwellovou mu přivedli teprve 17letou Virginii Robertsovou (dnes Giuffreová), s níž měl mít Andrew třikrát sex, za což dostala 10 000 dolarů (dnes 215 000 korun). Po dvaceti letech je »bordelmamá« Maxwellová ve vězení, Epstein spáchal v cele sebevraždu a Andrewa vykopli z královské rodiny. V Americe ho navíc čeká soud kvůli zneužití nezletilé, který ho - bez ohledu na výsledek - finančně zcela zruinuje.

Blesk Podcast: Bál jsem se, aby Havlův pes nepokousal královnu, přiznal protokolář Sklenář.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Bál jsem se, aby Havlův pes nepokousal královnu, přiznal protokolář Sklenář. Jiří Marek

Fotogalerie
30 fotografií