Doslova překrásná byla Dominika, když během focení kolekce Zuzany Lešák Černé oblékla svatební šaty. „Zatím je v reálném životě neobléknu. Žádat o ruku by měl chlap a nic takového se nestalo...“ přiznala otevřeně modelka. „Na sobě je mám pouze z pracovních důvodů a o tomto tématu se doma popravdě nijak nebavíme.“ Sama říká, že na vdavky má ještě času dost.

Normální chlap

Dominika během rozhovoru pro Blesk dokonce poodhalila, jak to chodí u nich doma. „Já Jardu beru jako normálního chlapa. Sice dokázal to, co většina lidí nedokáže, ale ve vztahu to nehraje roli,“ popsala svůj přístup k legendárnímu hokejovému útočníkovi. Pro pořádek - pokud by někdo netušil – Jaromír Jágr je druhý nejproduktivnější hokejista historie zámořské NHL hned za Gretzkym, vítěz dvou Stanley Cupů, olympijský šampion a dvojnásobný mistr světa...

Společný humor

Hlavně je prý ale spojuje společný smysl pro humor. „Hodně se popichujeme a víme, že to ten druhý nevezme špatně. Například si z něj dělám legraci, že mu bude padesát – a on mi to zase mile vrací!“ dodala Branišová se smíchem.

Zakázané gratulace

Už 15. února oslaví legendární hokejová »osmašedesátka« kulaté 50. narozeniny. „Jarda mi jasně řekl, že nic nechce. Nemá oslavy rád, dokonce si ani nepřeje, aby mu někdo z jeho klubu gratuloval. Něco se chystá, ale nebude to nic velkého a nic veřejného. Jen v kruhu blízkých přátel a rodiny,“ odtajnila Dominika.

Dárek už má

Sama měla velký problém pro svého miláčka najít vhodný dárek, který by ho potěšil. „Je těžké mu něco vybrat. On cokoliv chce, tak si může koupit. Povedlo se mi ale pro něho vymyslet speciální dárek. Co to je, to si ovšem nechám pro sebe... Mohu jen říct, že dostane něco, čemu se bude moct věnovat, až odloží hokejku,“ naznačila lehce modelka.

Video: Dominika Branišová

Video
Video se připravuje ...

Dominika Branišová David Turek

Fotogalerie
59 fotografií