Tomáš Verner druhého potomka odhalil v primáckém Showtime. Nejdřív se chlubil svou rodinou a pak ukázal na bříško své ženy, aby bylo všem jasné, že opět nosí pod srdcem miminko.

„Máme termín na začátku května a uvidíme, jak se bude chtít miminku rychle ven, protože tomuhle se nechtělo, ten šel po termínu,“ vyprávěl Verner v Showtime. Dvojice prozradila i pohlaví dítěte. „We're having a boy. Je to kluk,“ ohlásila šťastně anglicky i česky Tammy, která se narodila v Los Angeles, ale má thajské kořeny. S Vernerem už mají syna Tomáše alias Tomíka, který se narodil na podzim roku 2020. Teď se dočká mladšího sourozence.

Nemrzí Tomáše, že se nedočká holčičky? „Chtěl jsem holčičku, moc jsem si ji přál, ale Tammy mi to rozmluvila. Vzpomněla si, jaká byla ona holčička a dcera a na jistá léta, která byla velmi náročná. A říkala, že si mám radši přát dalšího,“ smál se krasobruslař.

Ostatně už i ve StarDance si bral moderátor Marek Eben na paškál jméno Vernerovy manželky. Ta se jmenuje Tammy, což ale nápadně připomíná anglické slovíčko tummy, což znamená bříško. Bylo to tedy takové menší naznačení, že už bylo, jak se říká, »zaděláno«?

 

VIDEO: Pekelné šestinedělí u Tomáše Vernera: „Už jsem nemohl! Udělali jsme rozpis služeb.“

Video
Video se připravuje ...

Pekelné šestinedělí u Tomáše Vernera: „Už jsem nemohl! Udělali jsme rozpis služeb.“ Kisa Císařová, Aleš Brunclík, Martina Šindelářová

Fotogalerie
34 fotografií