Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chlapečka (†4) našli mrtvého: Unesl ho pán na hlídání odsouzený za zneužívání dětí?!

Tragický konec pátrání. Chlapec (4) byl nalezen mrtvý poté, co ho unesla jeho chůva
Tragický konec pátrání. Chlapec (4) byl nalezen mrtvý poté, co ho unesla jeho chůva  (Autor: DUTCH POLICE)
Autor: DH - 
18. ledna 2022
10:31

Nizozemsko je v šoku poté, co byl údajně vlastním pánem na hlídání unesen čtyřletý chlapec a po pěti dnech pátrání byl nalezen mrtvý. Policie už v případu má svého podezřelého, kterým má být již dříve trestaný čtyřiatřicetiletý Belgičan.  

Celých pět dní byla na nohou policie v Nizozemí a Belgii při pátrání po čtyřletém Deanovi Verberckmoesovi. Toho měl údajně unést jeho pán na hlídání, kterým byl čtyřiatřicetiletý Dave de K., původem Belgičan. Bohužel, pátrání má smutný konec, protože dítě bylo nalezeno mrtvé v holandské provincii Zeeland.

Policie už má svého podezřelého ve vazbě a podle holandských médií se patrně jedná o muže, který byl v roce 2010 odsouzen k deseti letům vězení za činy zneužívání dětí, které podle všeho údajně vedlo ke smrti dvouletého chlapce. Matka zmizelého chlapce přitom na tiskové konferenci přiznala, že se muž pravidelně staral o Deana i jeho mladší sestru.

V tuto chvíli není jasné, k čemu přesně došlo a jak malý chlapec zemřel, nicméně okolnosti nasvědčují tomu, že za vším stojí již zadržená chůva. Deanovo mrtvé tělíčko bylo podle policie nalezeno na ostrově Neeltje Jans, který je vytvořen z protipovodňové hráze Oosterschelde a je oblíbeným místem holandských turistů.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání