Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děsivé týrání chlapce (1 měs.) v Brně: Byl zbit kvůli nevěře matky?!

Autor: rc - 
13. ledna 2022
20:41

Brno šokoval případ teprve měsíčního chlapečka, který skončil v nemocnici s třikrát zlomenou nohou a popáleným obličejem! Na policisty se obrátila zdravotnice, která se o chlapce starala v dětské nemocnici. Strážci zákona začali případ vyšetřovat. Z otřesného týrání podezřívají partnera (28) matky, který skončil ve vazbě. Rodinný známý pro CNN Prima News uvedl, že za nelidským chováním k malému dítěti mohly stát mužovy pochybnosti, zdali je synek jeho!

Minulý týden se na brněnské policisty obrátila lékařka z dětské nemocnice s podezřením na týrání teprve měsíčního chlapečka. Dítě mělo natřikrát zlomenou nohu, a navíc ošklivě popálenou tvář. Kriminalisté se případem začali okamžitě zabývat. „Ti posléze obvinili osmadvacetiletého partnera matky novorozeného dítěte ze zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví a přečinu týrání svěřené osoby. Trestní stíhání je vedeno vazebně,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb s tím, že muži hrozí až dvanáctiletý trest.

Topení fénem

Matka, která má už devět dětí, které jí byly po narození odebrány, se svým posledním potomkem bydlela na malé ubytovně. Prostor, který podle zjištění Blesku má rozměry dva krát tři a půl metru, obývala už desátým rokem. Matka pro Blesk uvedla, že v době, kdy chlapeček utrpěl strašná zranění, nebyla doma. „Syn se vyklopil z kočárku, když ho nesli po schodech můj bratr a přítel. Popáleniny má od fénu, kterým doma topí můj přítel,“ vysvětlila synova zranění.

Údajná nevěra

Pro CNN Prima News nyní promluvil známý matky, který uvedl, že o ubližování neměl ponětí. Navíc dodal, že partner bral drogy a měl údajně podezření na to, že ho partnerka podvádí. „Tam je problém jinde. Já si myslím, že problém je v tom, že on kdysi dávno bral toluen a myslel si, že to není jeho. Proto to vlastně vzniklo. Jestli on to vzal za ní, že ji miluje, nevím,“ popsal situaci v rodině s tím, že byl bezkonfliktní a tichý chlap.

VIDEO: Genie Wileyová: Nejznámější příběh vlčího dítěte

Video  Genie Wileyová: Nejznámější příběh vlčího dítěte  - Videohub
Video se připravuje ...

Petra Zelená ( 14. ledna 2022 08:04 )

Taková ženská by už neměla mít další děti, není normální přivádět další děti do takových podmínek. Jsou to chudáci a co z nich bude. Teď to bude živit stát z našich peněz.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání