Modelka Karolína Mališová, která se kromě korunky krásy pyšní i inženýrským titulem, patří mezi celebrity, které se nestydí veřejně přiznat i své nedostatky - například fakt, že trpí alopecií. Nepříjemná nemoc, díky níž vypadává nadměrný počet vlasů a vytvářejí se lysinky, ji potrápila před několika lety. I to je možná důvod, proč se nepouští do nějakých divokých vlasových experimentů. Proto teď velice zaskočila své příznivce, když se jim na instagramu ukázala coby bruneta.

S hnědými vlásky jí to ohromně sluší, jak se shodli skoro všichni její followeři. „Super změna, sluší ti to jako vždycky, ať si na hlavě uděláš cokoliv, ale tohle je bomba,“ shodovali se v komentářích. Svým „lajkem“ ji pak ocenily například modelky Nikola Buranská (29), Michaela Habáňová (25) či Veronika Kašáková (32), anebo influencerka Kristýna Třešňáková neboli Týnuš Třešničková (26). A našli se dokonce tací, jimž Mališová přišla coby tmavovláska najednou mnohem přirozenější.

VIDEO: Karolína Mališová o boji s vážnou nemocí: Nikdy nebudu mít vyhráno! 

Video
Video se připravuje ...

Karolína Mališová o boji s vážnou nemocí: Nikdy nebudu mít vyhráno! Markéta Reinischová

Samozřejmě se ale objevili mezi fanoušky i škarohlídi, kteří modelku varovali, že by se svou alopecií měla být na své vlasy opatrná a ne je zatěžovat barvami. Mališová však připomněla, že její nemoc je autoimunitní poruchou, a vypadávání kadeří nesouvisí s jejich barvením. A kromě toho jí nová image prospěla i po psychické stránce. „Věřte mi, že mě to udělalo na chvíli zase šťastnou,“ poznamenala ke své změně zevnějšku přelivem, který prý naopak vlasy vyživuje a ozdravuje.

Fotogalerie
77 fotografií