Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Legendární programátor a milující táta (†51) dvou dětí podlehl covidu: Neočkoval se kvůli panické hrůze z jehel!

Autor: rix - 
14. ledna 2022
10:24

Obrovská tragédie potkala šťastnou rodinku ze skotského Aberdeenu. Milující otec dvou dětí a úspěšný programátor podlehl zákeřnému koronaviru. Přitom chybělo tak málo a mohl dále objímat své dvě malé děti. Stewart Gilrey se nechtěl nechat naočkovat, protože měl panický strach z jehel. To potvrdila i jeho zdrcená manželka Bec.

Jak uvedl deník The Sun, ostřílený tvůrce počítačových her byl součástí tohoto odvětví více než třicet let. Teď herní svět o svého matadora přišel kvůli zákeřnému koronaviru. Stewart se svým přátelům svěřil, že se virem nakazil před Vánoci. 20. prosince už musel milující manžel a otec dvou dětí do nemocnice, jeho stav se rapidně zhoršoval. Minulý týden přišla zpráva ze všech nejhorší. Stewart svůj boj s nemocí nezvládl. 

Přitom stačilo tak málo. Kdyby se Skot nechal naočkovat, mohl dále dělat radost své rodinně a kolegům. Bohužel měl silnou fobii z jehel. „Stewart měl vážný strach z jehel. Myslím to opravdu vážně, za pětadvacet let podstoupil jeden krevní test,“ svěřila se jeho manželka Bec.

„Vyhýbal se pokusům jít k lékaři, jen aby mu náhodou nechtěli odebírat krev,“ vysvětlila. Jak ale uvedla, Stewart za celý život prý nikdy vážně neonemocněl. „Byl fit, věřil že ten virus v pohodě zvládne,“ popsala zdrcená žena.

„Není čeho se bát, budu v pořádku. Potřebuji si jen trochu odpočinout,“ řekl jí na smrtelné posteli. Úleva ale nepřišla, covid doslova vzal Stewartovi možnost dýchat bez pomoci. Jeho stav se rychle zhoršoval a i přes snahu lékařů svůj boj o život prohrál.

„Nikomu bych to nepřála, je to strašné,“ posteskla si jeho žena. „Stewart byl ten nejštědřejší člověk a vždy každému pomohl. Nejradši se věnoval našem dětem Darceymu a Elliotovi. Miloval svůj život a to, co jsme vybudovali,“ popsala Bec povahu svého zesnulého muže. „Covid ho ale dostal, prosím, nechte se očkovat,“ apelovala. 

kdoasi ( 14. ledna 2022 16:42 )

Presstituti z Plesku asi denně sedí v nonstopáči a v porodních bolestech smolí tyhle krávoviny.

kdoasi ( 14. ledna 2022 16:40 )

👍👏👏👏

karelhlavaty ( 14. ledna 2022 15:23 )

Tyhle vaše články jsou na úrovni agitek z 50. let o hrůzu nahánějícím americkém brouku a zlích kulacích, které trefil šlak protože se rozčíli, když jim komouši kradli statek.
Taky jsem slyšel jeden příběh - nějakej týpek se šel očkovat a protože měl panickou hrůzu z nákazy, šel pěšky, aby se nenakazil v autobuse. Ale jak tak šel, přejel ho náklaďák a udělal z něj placku do herbáře. Taky to byl milující táta a taky chybělo málo a mohl dál objímat svoje děti... Běžte už do hajzlu s těmahle zoufalýma a z p*dele vycucanýma článkama....

ginkognito ( 14. ledna 2022 13:09 )

janapu ( 14. ledna 2022 12:49 )

A každý den.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa