Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Novoroční předsevzetí českých hvězd: Drsná Bendová a útěk Vojnara od Vondráčkové!

/
  • Slavní v novém roce
    3. ledna 2022 ● 20:00

    Rok 2022 je tady! Některé slavné ženy si tradičně daly hubnoucí předsevzetí, protože vánoční přejídání nebralo konce, další celebrity sbalily saky paky a frnkly do tepla.

  • 1.

    Marika Šoposká

    Herečka a finalistka letošního StarDance Marika Šoposká strávila konec roku na vyhřáté zahradě, ale hned 3. ledna nasedla s rodinou do letadla, přičemž zmizeli k moři.

    „Tenhle rok byl jako lunapark, tenhle rok jsme to hodně podojili, jak říkáme s Terkou, ale taky se sáhlo občas kopýtkem až na dno, jak říkáme s druhou Terkou, ale nahoru to nepoletí a dole to najdeme, jak říkáme s mámou. Tenhle rok mi dal tolik výjimečných lidí, přátelství a zážitků, že o nich ani nedokážu psát. Ukládám si je do svý myšlenkový šperkovnice, na vatičku, aby jim bylo pohodlno, byly v bezpečí a nemohly se poškodit ani rozbít,“ shrnula loňský rok Marika.

  • 2.

    Lukáš a Veronika Hejlíkovi

    Na válecí dovolenou vyrazil Lukáš Hejlík s manželkou Veronikou a synem. „Fotka, jak kdybych dlouho někam neletěl. Ano, opravdu jsem dlouho někam neletěl. Naposledy před dobou virovou, to jsme byli v Barceloně a následně na poznávačce po Středozemním moři. To by teď bylo opravdu komplikovaný, a tak jsme si zaplatili válecí dovolenou. Ale práci si samo beru (nejenom do letadla),“ pochlubil se Lukáš.

  • 3.

    Alice Bendová

    Věčná bojovnice s kily navíc Alice Bendová. „Tak a začala jsem zase běhat po tom obžerství, nasadila jsem nové triko, čepici, tenisky, upravila jsem jídlo a dnešní sváča byla ve formě tyčinky. Pokud se chcete dostat do formy rychleji, nasaďte triko, trochu pohybu, šest jídel denně, zeleninu, hodně tekutin a uvidíte ty výsledky na konci ledna,“ tvrdí herečka.

  • 4.

    Petr Vojnar

    Moderátor Petr Vojnar se rozhodl, že překoná svůj panický strach z létání, a tak vyrazil s kamarádem do Ameriky. „Rozhodl jsem se nadělit si sedm letů, z toho dva mezikontinentální. V pondělí se vydávám do Vegas a následně Cancúnu. A protože minuta v letadle je pro mě stejně hrůzná jako pro Řezníka minuta českýho popu nebo Dana Landu očkování, rozhodl jsem se v rámci terapie celý můj trip dokumentovat - asi/možná/snad - pro mě na statečně opomíjené platformě Instáč,“ napsal na facebook Vojnar. O jeho partnerce Lucii Vondráčkové ani slovo, takže opět sólo.

  • 5.

    Vendula Pizingerová

    Do hubnutí se pustila i Vendula Pizingerová. Po vzoru Alice Bendové si vybrala nutriční dietu. Prý potřebuje shodit pět kilo.

  • 6.

    Victoria

    Zpěvačka Victoria se pokusila o otužování. Její vstup do ledového bazénku trval asi vteřinu. „Zaplněný láskou, bohatstvím, ale hlavně zdravím. Ať je rok 2022 rokem, kdy zlomíte špatné návyky, řeknete někomu, že mu odpouštíte, a posunete se z minulosti. Opatrujte se, bůh vám žehnej,“ popřála kráska.

  • 7.

    VIDEO: Petr Vojnar o vztahu s Luckou Vondráčkovou: Budoucnost je nejistá, přiznal.

    Video
    Video se připravuje ...

    Petr Vojnar o vztahu s Luckou Vondráčkovou: Budoucnost je nejistá, přiznal. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    21 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy