Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Bývalý model prozradil nechutné tajemství: Pije vlastní moč a maže se jí! Prý se tak drží ve formě

Autor: ran - 
1. ledna 2022
21:50

Troy Casey (55) se dříve živil jako model a léta podle vlastních slov vedl nezřízený život. A tak dlouho vymetal každou párty, až se mu to nakonec začalo podepisovat na zdraví. Rozhodl se proto jít do sebe – tento dnes již milovník fyzického cvičení a zdravé stravy najel na terapii močí, zvanou šivambu. 

Už sedmnáct let v současnosti již bývalý model pro Versace a další módní top značky Troy Casey (55) z americké Arizony pije vlastní moč a vtírá si ji do kůže. Ale nejen to. Terapie, které se drží, se nazývá šivambu a zahrnuje i třeba speciální močový klystýr. Troy říká, že terapie funguje na výbornou. Jako důkaz toho rád předvádí své vysoustružené tělo a svoji fyzičku.

Poté co pověsil modelingovou kariéru na hřebík, stal se z něj kouč a léčitel, uvádí Daily Mail. A na moč jako lék nedá dopustit. „Je to starodávná praktika, jen se o ní moc nemluví. Naše moč je plná aminokyselin, kmenových buněk a různých užitečných protilátek,“ tvrdí s přesvědčením Troy, než si na kameru s chutí přihne doušek ze své denní dávky. 

Vlastní moči dopřává žaludku vždy po probuzení, nejedná se ale o čerstvou tekutinu, nýbrž pár dní až týdnů odleželou. „Je to zdroj mládí. Používám i močové klystýry, díky nim si udržuju ploché břicho. Pít vlastní moč je elektrizující pocit,“ pochvaluje si Troy každodenní rituál. Co se tomuto Arizoňanovi musí nechat, je, že na svůj věk skutečně nevypadá vůbec špatně.

Vypadá nad poměry dobře

Je ale jasné, že jeho vyrýsovaná postava není jen „dílem moči“, Troy se totiž udržuje v kondici i pravidelným fyzickým cvičením, zdravou stravou a celkovým životním stylem. „Věnuju se přírodním metodám léčby a miluju, když jsem v co nejlepší kondici. Je mi pětapadesát a většina lidí v mém věku ani zdaleka nevypadá ani se necítí tak dobře jako já,“ chválí se stárnoucí vousatý model.

A podotýká, že bát by se lidé především měli jíst nekvalitní jídlo a cpát do sebe farmaceutické výrobky, nikoli prý pít něco tak přirozeného jako vlastní moč.

S modelingem Troy začal ve dvaceti letech. Fotil a natáčel všude po světě a vymetal každý večírek. Následkem nezdravého životního stylu, kdy ani trochu nedbal na životosprávu, si prý začal všímat, že je často oteklý. „V těle a obličeji se mi drželo příliš mnoho vody,“ říká. Skutečně se ale o zdravý způsob života začal zajímat, teprve když začal přicházet o zakázky pro Armaniho nebo Vogue. To ho nakoplo.

Moč ochutnal poprvé v autě

K šivambě, přírodnímu způsobu léčby pomocí řízeného užívání vlastní moči, se Troy dostal postupně. Nejdříve se začal seznamovat s různými přírodními metodami, ač se dostal i ke starým východním naukám a ajurvédě, odkud šivamba pochází. Vlastní moč poprvé ochutnal v roce 2004, ve svých 38 letech.

Jel tehdy právě dlouhou štreku autem a nechtělo se mu zastavovat. Hodně se mu ale chtělo na malou. Takže vytáhl lahev, namočil do ní a protože už toho o jejím pití hodně přečetl, obsah flašky vypil. „Překonat jsem tu mentální bariéru a napil se. Překvapilo mě, že to vůbec nechutnalo špatně! Byl to skvělý pocit,“ vzpomíná dodnes Troy na své „poprvé“.

Experti kroutí hlavou

Někteří odborníci ale pochybují, že samotné požívání moči může mít nějaké skvělé výsledky. Upozorňují, že tato tekutina je odpadní produkt metabolismu a jako taková obsahuje značné množství toxinů. Dlouhodobé užívání moči prý proto může zdraví naopak narušit.

Troy je sice o benefitu šivambu pevně přesvědčený, 120 tisíc fanoušků, které má na instagramu, ho ale jistě nesledují jenom kvůli tomu. I kdyby s tím jednou nakrásně přestal, lidi zřejmě i nadále bude přitahovat svým příběhem a tím, kolik disciplíny, ale zároveň vášně v jeho novém životě spatřují. 

fido2 ( 12. ledna 2022 14:50 )

No fujky, pije vlastní odpad...

Zobrazit celou diskusi