Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující proměna: Z obyčejného týpka se za 1,2 milionu stal potetovaný démon

Autor: DH - 
2. ledna 2022
19:05

Pětadvacetiletý Američan Tristan Weigelt, je tím, komu se říká skutečný blázen do tetování. V současné době mu inkoust pokrývá 95 procent jeho těla. Před pěti lety přitom neměl prakticky žádné. Za proměnu zaplatil statisíce, dívky se ho ale bojí.

Dlouhých 260 hodin strávil během uplynulých pěti let pod jehlou různých tatérů pětadvacetiletý Američan žijící v Kodani Tristan Weigelt. Do svých tetování, která pokrývají celých 95 % jeho těla včetně hlavy a částí obličeje investoval 40 tisíc liber, tedy v přepočtu asi 1,2 milionu korun.

Mladík nyní zveřejnil své snímky, na kterých ještě v roce 2016 vypadal úplně jinak než dnes a všechny své známé tím zcela šokoval. Během uplynulých pěti let totiž dokončil velice dramatickou proměnu v člověka, kterým si vždy přál být. Sám ale přiznává, že ne všem se to úplně zamlouvá.

„Moji rodiče to nenávidí. Lidé hodně zírají, ale já si toho tolik nevšímám. Mnoho žen to děsí, ale kromě toho se mi žije dobře. Valná většina lidí na to má pozitivní názor,“ uvedl mladík v exkluzivním rozhovoru pro web Daily Star. Své první tetování si Tristan nechal udělat ve 20 letech a od té doby nepřestal. Tetování mu nezakrývá jen dlaně, intimní partie, spodní část chodidel a uši.

Lidé teď o Tristanovi říkají, že je jiný. Ten samozřejmě přiznává, že to čekal, ale zároveň popírá, že by se skutečně změnil. „Ve skutečnosti se nezměnilo nic jiného než odstín mé pleti. Uvnitř, pod tím vším, jsem to pořád já. Necítím se jiným, než jsem byl dřív,“ přiznává Američan.

Tristan se díky body artu stal také velice populárním na sociálních sítích, a především pak na instagramu, kde má tisíce příznivců. Jeho přáním je tam motivovat ostatní k tomu, aby si plnili své sny. „Kdokoli, kdo uvažujete o tetování. Pořiďte si takové, které se vám líbí. Získáte tím to, co milujete a bude to dávat smysl. Já to udělal a dnes si už sebe jinak neumím ani představit,“ vzkázal mladík, který přiznal, že v roce 2022 hodlá doplnit o tetování i zbytek svého obličeje.

sekebo ( 2. ledna 2022 20:18 )

Za 1,2 mil. Kč ze sebe udělal to, co má vytetované uprostřed své makovice.

baronessa ( 2. ledna 2022 19:42 )

...Aneb jak se z normálního chlapa stal šašek počmáranej.

Zobrazit celou diskusi