Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dárky pro celou rodinu: Máme pro vás inspiraci

  • Dárky pro celou rodinu
    9. prosince 2021 | 06:00

    Vánoce se nezastavitelně blíží, a vy si stále lámete hlavu, čím letos obdarovat své nejbližší? Máme pro vás několik tipů na dárky, které rozhodně potěší vaši maminku, babičku, ale i vašeho tatínka, dědu nebo partnera. Inspirujte se!

  • Darujte zážitek, ze kterého bude celá rodina na větvi

    Autor: Stezka korunami stromů Krkonoše

    Pokud svým blízkým rádi dopřáváte krásné zážitky, je výlet na Stezku korunami stromů v Krkonoších originálním dárkem, na který budou dlouho vzpomínat. V e-shopu Stezky korunami stromů Krkonoše lze jednoduše pořídit rodinný poukaz za 870 Kč, doplníte věnování a můžete si ho hned vytisknout.

  • Cenné vzpomínky

    Autor: Dováděník

    Kniha nejkrásnějších dětských zážitků, to je Dováděník. Designové vzpomínkové fotoalbum a zážitkový deník, který děti svými jednoduchými a zábavnými výzvami motivuje ke hře a pohybu. Originální dárek pro děti od 1 roku do 12 let, který se s plynoucími lety stane vzácnou rodinnou vzpomínkou.

  • Nejrychlejší nabíjení na trhu

    Autor: Xiaomi 11T Pro 8/128 GB

    Díky 120W nabíječce dobijete Xiaomi 11T Pro z nuly na 100 % za 20 minut. Dlouhou výdrž telefonu i v náročném pracovním dni zaručuje 5000mAh baterie. Mobil disponuje nekompromisní sadou fotoaparátů (hlavní snímač s rozlišením 108 Mpx) pro snímání za všech světelných podmínek. Špičkový AMOLED displej (6,67 palce, 120 Hz) v kombinaci s dvojicí reproduktorů vykouzlí miniaturní, ale výkonné kapesní kino pro film jakéhokoliv žánru. Vánoční cena: 15 990 Kč.

  • Postava snů!

    Autor: Studio Figura

    Pokud nevíte, jaký dárek věnovat své partnerce, kamarádce, mamince či jakékoliv další ženě, na které vám záleží, darujte jí chvíli jen pro sebe a péči o své zdraví či sebevědomí. Věnujte jí vánoční balíček na veškeré služby Studia Figura v hodnotě 2000 Kč, 5000 Kč nebo 10 000 Kč. U nás ve studiu si na své přijde každá žena, máme zde zóny pro cvičení, přístrojovou péči o tělo i pleť a relaxační zónu. Nabízíme komplexní přístup k hubnutí, tvarování postavy, péči o vaši pokožku i pleť a celkový relax. Vánoční balíčky platí jak na procedury pro tvarování těla, tak na kosmetiku i řadu našich dalších produktů.

  • Šťastný a veselý

    Autor: Sazka

    Ať už hledáte zajímavý dárek nebo ještě maličkost navíc, Šťastný a veselý je stírací los, který pobaví a s hlavní výhrou 500 000 Kč se může nečekaně stát i tím největším dárkem pod stromečkem. Los stojí 50 Kč a seženete ho na prodejních místech Sazky.

  • Chytré hodinky na každý den

    Autor: Redmi Watch Lite 2

    Chytré hodinky Redmi Watch 2 Lite s 1,55palcovým displejem zaznamenávají veškeré hubnoucí aktivity i tréninkové výsledky. Podrobně celý den monitorují vaše zdraví. Měří tepovou frekvenci, hlídají kvalitu spánku a pravidelně i hladinu kyslíku v krvi (SpO2). Jsou vodotěsné a na jedno nabití vydrží v provozu až 10 dní. Aktivní uživatelé ocení více než 100 přednastavených sportovních režimů i přímou možnost spolupráce s populární aplikací Strava. Vánoční cena: 1599 Kč.

  • Voňavé dárky

    Voňavé dárky
    Autor: Manufaktura

    Hledáte perfektní dárek? Vsaďte na jistotu, kterou přináší nová limitovaná edice Šípek. Dokonalá kombinace vonného sprchového gelu, pečujícího krému a lahodného poctivého sirupu zaručeně potěší. Česká kosmetika Manufaktura je inspirována českou přírodou a tradicí. Vyniká výjimečně poctivým složením s vysokým obsahem ingrediencí přírodního původu, ověřenými účinky na tělo i ducha, okouzlujícími vůněmi a originálním designem. Rozmanitý výběr vánočních dárkových balíčků zaručuje perfektní dárky pro ženy i muže všech věkových kategorií. Přesvědčte se o tom, že Manufaktura pod stromečkem je ta správná volba. Cena: 539 Kč.

  • Stále ve spojení

    Autor: Mercusys

    Wi-Fi Mesh systém Mercusys Halo H50G v designově čistém a minimalistickém balení, díky kterému můžete ve své domácnosti vytvořit stabilní Wi-Fi síť s jednotným názvem. Přepínání mezi jednotkami je automatické, abyste vždy měli nejlepší signál. Nastavit a spravovat Wi-Fi můžete jednoduše pomocí aplikace.

  • Pivo až domů

    Autor: Pivo Jinak

    Každý měsíc pro vašeho milovaného vyberou lidé z Pivo Jinak ta nejlepší řemeslná piva z českých minipivovarů a zašlou je až k němu domů. Vybírat můžete ze dvou typů předplatného: malé předplatné = 6 řemeslných piv měsíčně, velké předplatné = 12 řemeslných piv měsíčně.

  • Chytrý kompresor

    Autor: Xiaomi Mi Portable Air Pump

    Xiaomi Mi Portable Air Pump je chytrý kompresor, který se pohodlně vejde i do batůžku pro delší vyjížďky například na kole nebo na koloběžce. Se svými rozměry 124 x 71 x 45,3 milimetru a hmotností 430 gramů jej ani příliš nezatíží. I přes miniaturní velikost má díky 2000mAh akumulátoru dostatek energie a dokáže nahustit i zcela prázdné kolo osobního automobilu. Požadovaný výsledný tlak lze na displeji jednoduše nastavit. Vánoční cena: 1190 Kč.

Autor: REDAKCE
Diskuse ke článku
.