Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chlapec (†16) zemřel při návštěvě domu hrůzy: Ze strachu dostal infarkt!

Chlapec (†16) zemřel při návštěvě domů hrůzy v malajsijském Bentongu. Dostal infarkt.
Chlapec (†16) zemřel při návštěvě domů hrůzy v malajsijském Bentongu. Dostal infarkt.  (Autor: Facebook/Mr Wan Cai Official)
Autor: rc - 
7. prosince 2021
12:06

Návštěva domů hrůzy se změnila v opravdový horor v malajsijském Bentongu. Šestnáctiletý chlapec se necítil dobře a zničehonic se svalil k zemi. Záchranáři se mu ještě snažili pomoci. Chlapec byl bezvládný a nakonec museli konstatovat smrt. Zemřel na infarkt.

Tajemná místa, v nichž člověku jde mráz po zádech, milují všichni lidé. Každý se čas od času rád bojí, a tak není divu, že je dům hrůzy v malajském městě Bentong ve státě Pahang oblíbenou atrakcí. Ve středu 1. prosince tam vyrazil i šestnáctiletý chlapec v doprovodu svého kamaráda. Při návštěvě však došlo k tragédii, která šokovala celé město.

Zničehonic se chlapci udělalo špatně a pak celý bledý se svalil k zemi. Na místě bylo natočeno asi tříminutové video, které zachycuje, jak bezvládného chlapce vynášejí ven z domu. Video doposud údajně vidělo až 244 tisíc lidí.

Šéf policie Zajham Mohd Kahar uvedl, že chlapec zemřel náhle a byla již vykonána pitva, při níž bylo zjištěno, že trpěl perforací srdce. Zpravodajský web AsiaOne uvedl, že podle neziskového akademického lékařského centra Cleveland Clinic ve vzácných případech neočekávaný strach může vyvolat infarkt a to pak zejména u těch, kteří trpí srdečními onemocněními.

„Ať už máte srdeční onemocnění nebo ne, pravděpodobnost náhlého smrti ze strachu je neuvěřitelně vzácná. Bohužel je těžké předvídat, u koho je větší pravděpodobnost, že se taková událost stane,“ uvedl pro Daily Star kardiochirurg A. Marc Gillinov.

VIDEO: Onemocnění srdce a cév je jednou z nejčastějších příčin úmrtí v ČR. Přitom nechat si natočit elektrickou aktivitu srdce není nic bolestivého.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání