Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Studentka (20) se seznámila s Davidem (77): Důchodce si chce vzít, i když ho ještě neviděla naživo!

Autor: rc - 
5. prosince 2021
14:03

Osobně se ještě neviděli, ale přesto se do sebe zamilovali a chystají svatbu. Důchodce David (77) potkal svou budoucí manželku Jo (20) na internetu. Slovo dalo slovo a David se rozhodl, že právě s mladou studentkou chce strávit zbytek svého života. Než si však budou moci vyměnit manželské sliby, ještě si počkají. Jo totiž bydlí na Myanmaru, kam je kvůli válce zákaz cestovat.

Na internetu se snažil najít povyražení Brit David. Semdasedesátiletý důchodce však stále neměl štěstí, až na online seznamce narazil na profil studentky Jo. „Nejsem konvenční chlap a vždy jsem se řídil svým srdcem. Když je mezi dvěma lidmi silná náklonnost, proč to analyzovat?,“ okomentoval jejich zvláštní vztah pro The Sun s tím, že Jo na seznamce hledala někoho, kdo by jí vypomohl finančně. Neměla totiž peníze na to, aby mohla dokončit svá studia. David, který byl osamělý, naopak hledal někoho, s kým by se pobavit a trochu si zaflirtovat. Ani jeden z nich si tedy nemyslel, že by to mohlo přerůst v lásku.

Hledala finanční pomoc

Z počátku však David netušil, že jeho vyvolená žije tisíce kilometrů daleko. Jo totiž na svém profilu tvrdila, že studuje v Londýně, aby si našla muže z Británie. „Abych byla upřímná, zpočátku jsem šla na seznamku hledat někoho, kdo by mi finančně se studiem, protože jsem byla na mizině a nežila jsem se svými rodiči,“ přiznala Jo. „Zjistila jsem, že se můžu Davidovi se vším svěřit. Mluvili jsme hodiny o všem možném. Zjistila jsem, že jsem se do něj zamilovala, protože mě tak podporoval, byl tak laskavý a milý. Dokonce i jeho hlas byl uklidňující,“ popsala důvod, proč se rozhodla Davidovi dokonce kývnout na nabídku sňatku.

Vztah přes internet

David žije sám už dlouhých deset let a Jo ho naprosto ohromila. „Jo se zdála mnohem výjimečnější, protože byla vřelá a milující,“ řekl David s tím, že ačkoliv nemá moc finančních prostředků, rozhodl se jí pomoci. „I když v prvních dnech byl náš chat víc sexuální, pokračovali jsme každý den v rozhovorech o našich životech, naší lásce ke kočkám a umění,“ dodal David s tím, že mu Jo vyprávěla o barmské kultuře.

Velký věkový rozdíl

Ačkoliv nebydlí ve stejné zemi, jejich hovory pokračovaly a nyní už se na internetu schází osmnáct měsíců. Jo by ráda za Davidem přijela hned do Británie, aby si ho vzala, ovšem země se nachází pod vojenskou vládou a panuje tam občanská válka. Pro dívku je tedy obtížné získat vízum a pas, aby mohla zemi opustit. Dvojice však doufá, že se brzy osobně střetnou. „David je víc než můj snoubenec, je mým rádcem, nejlepším přítelem a rodinou v jednom,“ řekla upřímně.

Ani jeden z nich si nedělá hlavu z věkového rozdílu 57 let. „Miluji Davida takovým jedinečným způsobem, protože je mnohem starší. Kdybych tady chtěla mít sex s klukem, mohla bych, protože Davidovi to vyhovuje, ale není tu nikdo, kdo by mi dal lásku, povídal si se mnou a smál se jako David. Pokud by David chtěl, abych s ním byla fyzicky intimní, pak bych mu to poskytla,“ uzavřela Jo.

VIDEO: Cait žije ve vztahu se dvěma muži

Video  Cait žije ve vztahu se dvěma muži  - Barcraft TV
Video se připravuje ...

laurerahardy ( 5. prosince 2021 21:09 )

Láska na první bankovní příkaz...

stařec ( 5. prosince 2021 15:08 )

Jestli má pán zlatou kreditku,tak ho určitě miluje!!

dynaty ( 5. prosince 2021 15:01 )

láska je láska, co s tím naděláš? Jen aby se té svatby dožil

Zobrazit celou diskusi