Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Manžel během svatby ležel v nemocnici: Nahradila ho figurína!

Autor: Petr Kašpar - 
1. ledna 2022
13:31

Byla to svatba, jak má být. Spousta jídla a pití, muzika hrála, hosté tancovali, nevěsta se smála, jen ženich chyběl. Ležel s otravou v nemocnici. Jeho mladá paní si ale poradila. Vyrobila si fi gurínu s manželovou tváří a oslava mohla začít!

A proč vlastně nepočkali, až se ženich uzdraví? Christine (26) a Gannon (28) Karmireovi spolu žijí už osm let. Kvůli pandemii měli loni v červenci jen malý obřad doma. Pravá bujará veselka se měla konat až letos v září, ale Christine dostala covid.

Dalším termínem byl 14. listopad, jenže tentokrát onemocněl pro změnu Gannon, měl otravu jídlem. „Necítil se dobře a dvě hodiny před obřadem se jeho zdravotní stav natolik zhoršil, že musel do nemocnice,“ říká Christine z Youngsvillu v americké Severní Karolíně. Situaci zachránil majitel restaurace, kde se měla konat hostina.

Na pojízdný napařovač šatů připevnil tágo od kulečníku, na něj zavěsil ženichovo svatební sako a nahoru upevnil iPad s Gannonovým obrázkem. „Nebylo to úplně to, co jsme si představovali, ale hlavně, že jsme konečně měli pořádnou svatbu,“ shrnuje svoje pocity Christine. Dlužno dodat, že »umělý Gannon« měl úspěch. „Všichni kolem něj tancovali a fotili se s ním,“ směje se novomanželka. Pravý Gannon se mezitím zotavil a dvojice doufá, že všechny další akce si užijí společně a ve zdraví.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi