Letošní StarDance je skutečně tak trochu ruleta, kdo si vlastně v příštím kole zatančí. Nejde přitom jen o klasické vyřazování. Už druhý soutěžící musel skončit kvůli absencím spojeným s covidem. 

Ze soutěže nyní nečekaně vypadl frontman kapely Mirai, hudebník Mirai Navrátil (29). „Podle pravidel musím skončit, moc mě to mrzí, už kvůli všem těm lidem, co mi fandili a posílali hlasy. Lenka mě určitě nenakazila, osm dní jsme se neviděli,“ řekl Blesku zpěvák, který nebyl očkovaný. Covid totiž už prodělal a podle lékařů měl mít v těle protilátky. Bohužel asi nestačily.

S nezvyklou kapitolou svého života se tak Mirai musel rozloučit. Na sociálních sítích při té příležitosti sdílel několik společných fotografií se svými souputníky. 

V dlouhém postu se svěřil, že účast v soutěži vnímal jako několikaměsíční třídní výlet pod dohledem třídního učitele Marka Ebena (63). 

„Nedílnou součástí výletu byly bolavé kyčle, panika před každým přenosem, propocená nepraná trika a taky ruská ruleta kolem covidu. Ten je aktuálně všude a teď si šáhnul i na mě. Zaplať pánbůh jsem v podstatě bez příznaků, ale pravidla hry jsou daná a znamená to pro mě konec výletu, konec kapitoly zvané StarDance,“ rozesmutnil se.

„Děkuji Ti, Leni, že jsi ze mě udělala 'skorotanečníka', ač jak říká Tatiana Drexler, som hrbatý. Bude mi to sakra chybět a jsem vděčný za všechna přátelství a lidi, co jsem mohl poznat. Definitivně nejde zapomenout,“ poděkoval ještě své taneční partnerce Lence Noře Návorkové (30) i dalším účastníkům. 

Právě na jeho pověstnou „hrbatost“ zareagoval s humorem herec Jan Cina (33). Tomu po jednom z tanců porotkyně Tatiana Drexler vytkla, že zřejmě tráví příliš mnoho času s Miraiem - začíná být prý totiž hrbatý také. „Tady jsme byli s Miraiem bezstarostní brothers from same jeans mother. Hrbatý. Hrbatý už teď budu jen já... Opatruj se,“ vzkázal kamarádovi Cina. 

V soutěži tak už zůstávají jenom zpěvačka Tereza Černochová (38), farářka Martina Viktorie Kopecká (35), herec Jan Cina a krasobruslař Tomáš Verner (35).

VIDEO: Lži ve Stardance a hrozí Maraiovi konec? A šokující diagnóza Kačera

Video
Video se připravuje ...

Lži ve Stardance a hrozí Maraiovi konec? A šokující diagnóza Kačera Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
102 fotografií