Pohled od zákulisí tentokrát nabídka zpěvačka Tereza Černochová (38), která obvykle vystupuje s kapelou Monkey Business. V populárním tanečním pořadu je však jejím parťákem před televizními kamerami a na tréninku pohledný mladíček Dominik Vodička (25)… a tento týden také někdo, ke komu osud nebyl moc příznivý a upoutal jej na vozíček. To proto, že půjde o speciální večer věnovaný Centru Paraple. „Zkoušeli jsme poctivě s pokorou k VÁM, kteří máte v životě něco jinak.. a přesto jste stejní jako my okolo. Máte srdce a humor a my s vámi i pro VÁS budeme v sobotu tančit s láskou…“ napsala na instagram Černochová.

Dcera známého zpěváka Karla Černocha (†64), který zesnul před devíti lety nedlouho po Vánocích, veřejně přiznala, že takové tréninky jsou pro ni emočně velice náročné. „Není to lehký týden, žádný není lehký… ale ta radost z výsledku a radost ve VAŠICH očích je nejvíc!!!!“ svěřila se svým fanouškům, co ji na sociální síti sledují. Rovněž zdůraznila, že „na fotce jsou všichni PCR otestovaní a negativní“. Tento ročník totiž oblíbený pořad plný elegance a noblesy komplikuje koronavirová nákaza, nejeden z účastníků si už prošel povinnou karanténou. O tom, že bude sedmý soutěžní večer pořádným náporem na emoce, informoval i zpěvák Mirai Navrátil (29).

VIDEO: LESK! Godla zazdil Stardance kvůli alkoholu

Video
Video se připravuje ...

Vdova čeká na schválení hrobu Žbirky! A Godla zazdil Stardance kvůli alkoholu Bára Horáková, Lukáš Červený

„Máme za sebou dva dny tréninku na společný tanec všech párů a vozíčkářů,a podle mě je to čím dál lepší. Ze začátku má člověk obavy z toho, co ho vlastně čeká a do jaké míry půjde tančit. Naše patronka Adrianka to ale zvládá krásně. Jde o opravdu obohacující zkušenost – čím víc nám to jde, tím je to dojemnější. Bojím se, abychom v sobotu nebyli moc naměkko. Když slyšíte příběh, který má Adrianka za sebou… Je to šílené a člověk si zase uvědomí, jak moc se občas chová nevděčně vůči tomu, co má. Představuje to vlastně takové zrcadlo a já za tenhle díl moc děkuji,“ nechal se slyšet zpěvák s japonskými kořeny, jenž bude mít tentokrát jinou tanečnici.

Ze zdravotních důvodů se totiž tohoto kola nezúčastní Lenka Nora Návorková (30), nahradí ji bývalá tanečnice herce Zdeňka Godly (46) Tereza Bufková Prucková (36), která soutěž opustila se svým tanečním partnerem po čtvrtém kole. Nyní se ale na parket vrací místo Návorkové. „Moc mě mrzí, že budu chybět zrovna v benefičním díle, kdy se pomáhá Centru Paraple,“ stýskala si sympatická blondýnka s širokým úsměvem a zároveň čtyřnásobná mistryně České republiky v latinskoamerických tancích v kategorii mládež, kterou zradilo vlastní tělo. Údajně se jí „podařilo“ najít limity svého těla a potřebuje si alespoň jeden týden od náročných tréninků odpočinout.

Fotogalerie
124 fotografií