Prvním a zatím jediným odpadlíkem ze StarDance je Pavel Trávníček, který s tanečnicí Veronikou Lálovou vypadl hned v prvním soutěžním kole. Podle aktuálních kurzů je nejvíce pravděpodobné, že vypadne Zdeněk Godla, počáteční kurz 18:1 z jara 2021 vzrostl před startem prvního kola na 25:1, aby atakoval hranici 60:1.

Poměrně zajímavá změna kurzu se objevila i u Mariky Šoposké. Z počátečních 7:1 je na aktuálních 20:1, což znamená, že překonala i Terezu Černochovou, která od začátku nepatřila mezi favority, ale její kurz se zatím drží na 18:1. Diváci zřejmě oceňují její úsilí, které do soutěže vkládá i přes to, že nepatřila mezi favority. Vysoké hodnocení navíc získává i od poroty. Kurz stoupá i u Simony Babčákové a Miraie Navrátila, kteří v minulém díle tančit nemohli, momentálně se ocitají na čísle 16:1.

„Tenistka Andrea Hlaváčková Sestiny patřila u Chance před začátkem prvního dílu dokonce mezi top 3 favoritky, nyní ale její kurz vzrostl z 9 až na 14:1. Na její místo se mezi tím dostala farářka Martina Viktorie Kopecká, u které kurz klesl ze 7 na 4,50:1. Mezi největší adepty na vítězství stále patří dvojice Cina (2,10:1) a Verner (3:1), přičemž na prvního jmenovaného jde u sázkové kanceláře zatím většina vkladů,“ uvedla mluvčí Chance, Markéta Světlíková.

Nechme se tedy překvapit, zda se odhady bookmakerů skutečně naplní a jak s kurzy na vítězství zamává sobotní večer. Vypadnutí Pavla Trávníčka totiž ukázalo, že jejich odhady se nemusí vždy naplnit a hlavně soutěžící, kteří se pilně připravují a trénují, dokážou překvapit nejen porotu, ale hlavně televizní diváky.

Video: StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

Video
Video se připravuje ...

StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové Videohub

Fotogalerie
88 fotografií