Stalo se tak poprvé za 15 let, kdy ve StarDance Kostková nestála po boku Marka Ebena (63). V týdnu měla pozitivní test na covid, ve čtvrtek se rozhodlo, že zaskočí její kamarád a herecký parťák Háma a v sobotu už exceloval ve studiu.

„Jsem moc rád, že to Aleš vzal, přál jsem si, aby to tak dopadlo. Protože to bude těžký přenos a on má zkušenosti, vkus a vtip. Tereza je teda hezčí, to si musíme přiznat, to už Aleš nedožene, ale jsem mu moc vděčný, že nám v téhle prekérní situaci pomůže a určitě to zvládne výtečně, o tom nepochybuji,“ prohlásil Eben před přímým přenosem.

 

„Svazoval mne fakt, že to nesmím pohnojit Marku Ebenovi. Měl jsem takovou tu zdravou nervozitu,“ přiznal Aha! Aleš Háma. A protože má s Kostkovou kamarádský vztah, tak s ní byl celou dobu ve spojení. „Dvakrát denně jsme si volali a poslali si nesčetně esemesek,“ prozradil Aleš, kterého po odvysílání velmi pozitivní reakce mile zaskočily.

 

„Myslím, že televize udělala správně, že na toto místo obsadila muže. Každá jiná kolegyně by byla srovnávána s Terezkou, což u mě nejde,“ má jasno Háma, který se teď bude snažit vynahradit rodině fakt, že s ní nemohl odjet kvůli StarDance na výlet a nemohl ani s manželkou oslavit její narozeniny.

VIDEO: Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video
Video se připravuje ...

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu. Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií