Hlavní moderátorka StarDance Tereza Kostková (45) je od pondělí pozitivní na covid. Od té doby však není zdaleka jediná - v karanténě jsou i další soutěžící. Jelikož se situace stále vyostřuje, rozhodla se Česká televize konat raději pozdě než vůbec a přichází s dobrovolnými opatřeními.

„Ve StarDance jsme připraveni reagovat na aktuální situaci. Počty případů rostou, a tak zavádíme respirátory v publiku. Předpisy pro natáčení to sice nenařizují, ale zdraví je nejdůležitější,“ uvedla televize v pátek podvečer na twitteru. „Stále též všechny testujeme - i očkované. Dnešní PCR u všech vystupujících negativní. Uf!“ potvrzuje, že se tak snad mohou diváci ve StarDance těšit na všechny kromě zmíněné Kostkové, tanečníků Necpála, Vodičky a Ondráčka a ze soutěžících dostal stopku Mirai Navrátil (29) a Simona Babčáková (48).

Třetí taneční večer nebude zcela výjimečně vzhledem k situaci vyřazovací. Logicky by to nebylo fér, když nebudou vystupovat všechny taneční páry. Místo Kostkové se vedle Marka Ebena (63) blýskne Aleš Háma (48), který se nechal slyšet, že měl sice letět s rodinou do Španělska, ale taková příležitost - tedy moderovat StarDance - se neodmítá.

VIDEO: 11. řada StarDance showreel

Video
Video se připravuje ...

11. řada StarDance showreel 

Fotogalerie
103 fotografií