Kvůli karanténě nebudou tančit tyto páry - herečka Simona Babčáková s Martinem Prágrem a muzikant Mirai Navrátil s Lenkou Norou Návorkovou. Další tři soutěžící - Marika Šoposká, Andrea Sestini Hlaváčková a Tereza Černochová budou mít jiné taneční partnery. Sobotní večer bude oproti původnímu plánu nesoutěžní.

Aleš Háma pak zastoupí na moderátorské pozici Terezu Kostkovou, která onemocněla covidem-19.

„Jsem moc rád, že to Aleš vzal, přál jsem si, aby to tak dopadlo. Protože to bude těžký přenos a on má zkušenosti, vkus a vtip. Tereza je teda hezčí, to si musíme přiznat, to už Aleš do soboty nedožene, ale jsem mu moc vděčný, že nám v téhle prekérní situaci pomůže. A určitě to zvládne výtečně, o tom nepochybuji,“ řekl pro iROZHLAS.cz Eben.

VIDEO: Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková ve StarDance: Takovou dřinu jsem nečekala!

Video
Video se připravuje ...

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková ve StarDance: Takovou dřinu jsem nečekala! Markéta Reinischová

Kvůli mimořádné situaci se změní i některé taneční páry. Se zpěvačkou Terezou Černochovou bude tančit Michal Kurtiš, herečka Marika Šoposká se představí s Michalem Burešem a tenistka Andrea Sestini Hlaváčková na taneční parket vkročí po boku Jakuba Necpála.

„Všichni tři profesionální tanečníci mají se StarDance zkušenost. Michal Kurtiš navíc před sedmi lety společně s Annou Polívkovou vyhrál šestý ročník soutěže,“ uvedla Blinková. Zbývající páry budou tančit tak, jak se představily na začátku.

Fotogalerie
51 fotografií