Cestování s sebou vždy přináší jistá rizika, se kterými se více či méně musí počítat. Zvlášť když člověk vycestuje mimo svůj kontinent. Veronika Hejlíková se rozhodla společně se synem vyrazit do Spojených arabských emirátů do města Šardžá nacházejícího se vedle populární Dubaje, kde se před českou zimou naposledy ohřála a nachytala sluneční paprsky.

Vše probíhalo idylicky, až do posledního dne před odletem. To modelku skolila náhlá silná nevolnost. „Otrava jídlem noc před odletem, to nechceš, myslela jsem, že ten dnešní odlet nedám. Let máme až ve 20:30, takže jsem poprosila recepci na hotelu, jestli bych mohla check out provést až později, že je mi fakt zle. Byli moc milí, můžu tu zůstat do 16:00, v 17:00 nás pak vyzvedává taxi na letiště,“ svěřila se Veronika Hejlíková, jak prekérní situaci řešila.

„Jsem teda strašně zesláblá, navíc tu mám Vojtíka, kterej je teda milionovej a pomáhá svou nenáročností. Do posledního momentu zůstanu v posteli a zkusím nabrat co nejvíc sil. Všechny tyhle žaludeční problémy mě totiž pokaždé vyřídí minimálně na 3 dny způsobem, že se neudržím na nohou. Tak držte palce,“ psala Veronika ve středu dopoledne.

O několik hodin později už informovala své sledující, že vše nakonec dopadlo v rámci možností dobře. „Jsme u gatu, žiju, i když teda melu z posledního. Snad mi ta cola, co jsem si teď koupila, vlije trošku energie do žil,“ ozvala se z letiště.

V tu chvíli ještě netušila, že peripetie zcela nekončí. Menší komplikace totiž nastaly i po příletu do ČR. Veronice přišla překvapivá SMS od jejich souseda. „Dobrý večer, Váš manžel uvízl v kabině autovýtahu, nemá signál, ale vzkazuje, že si máte vzít domů taxi. Servis výtahu je na cestě,“ dozvěděla se Hejlíková o další, trochu úsměvné komplikaci. „Naštěstí náš pan soused Lukáše z autovýtahu vysvobodil - vypadly totiž pojistky. A i když je tam číslo na servis, tak v autovýtahu není signál,“ dovyprávěla celý příběh Hejlíkova manželka.

VIDEO: Manželka Lukáše Hejlíka promluvila o dalším dítěti! Ví o tom její manžel? 

Video
Video se připravuje ...

Manželka Lukáše Hejlíka promluvila o dalším dítěti! Ví o tom její manžel? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií