Nahradit moderátorku pořadu StarDance Terezu Kostkovou není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát! Česká televize musí najít stejně empatickou duši, jakou je právě ona. „Nejlepší volbou se zdálo najít někoho, kdo sám touto soutěží prošel. Po nějakých úvahách oslovilo vedení pořadu Veroniku Khek Kubařovou, která je v moderování zběhlá,“ svěřil Blesku zdroj.

Nemá čas

Právě Veronika minulou sobotu uváděla pořad Světlo pro Světlušku, který navazoval na poslední vysílání StarDance. „Nechci se k tomu vyjadřovat, byl to proces mezi mnou a Českou televizí a nějak to dopadlo,“ odpověděla neurčitě na dotaz Blesku Kubařová. Podle informací Blesku ale její angažmá padlo, nepovedlo se jí totiž přesunout jiné nasmlouvané závazky.

Dál hledají

Tou nejčernější variantou zůstává možnost, že by Marek Eben musel příští díl soutěže o krále či královnu tanečního parketu uvádět sám. Diváci by tak přišli o rozhovory z čekárny tanečních párů, o což je však tvůrci nechtějí ochudit. Celý proces výběru tak začal nanovo. Další moderátorkou ve hře by mohla být například Jolana Voldánová (52). Ta s Českou televizí nadále spolupracuje a zároveň splňuje nastavená kritéria: Taneční soutěží si sama prošla a má zkušenosti s přímými přenosy...

Marek Eben partnerky nestřídá

Hvězdný moderátor si k tělu jen tak někoho nepřipustí. V minulosti ve dvojici uváděl televizní pořady nebo společenské akce jen výjimečně. V případě České televize se v 90. letech objevoval v pořadu O Poklad Anežky České po boku nejprve Kláry Kovaříkové (45), následně pak Kláry Doležalové (48). S Terezou Kostkovou moderuje taneční soutěž už od roku 2006. 

Video: Po ztrátě Popelky přišel strach o Abrháma! A Eben prezidentem?

Video
Video se připravuje ...

Po ztrátě Popelky přišel strach o Abrháma! A Eben prezidentem? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií