Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Řidič (42) po nehodě nadýchal téměř 3 promile: V autě navíc vezl malé dítě!

Autor: rc - 
26. října 2021
11:44

V plotu rodinného domu skončil dvaačtyřicetiletý řidič po nehodě, která se stala v Nové Pace na Jičínsku. Následně nadýchal téměř tři promile! Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn, nicméně opilý řidič v autě vezl malé dítě.

Strážci zákona vyjížděli v sobotu 23. října k nehodě, která se odehrála v Nové Pace na Jičínsku. Havaroval tam dvaačtyřicetiletý řidič, který svým nissanem narazil do plotu rodinného domu. „Nejdříve při odbočování vpravo nerespektoval dopravní značení, a to přikázaný směr jízdy vlevo, následně se zřejmě nevěnoval řízení a narazil do oplocení rodinného domu, který tím poškodil,“ informovala policejní mluvčí Eliška Majerová.

Policisté u řidiče následně provedli dechovou zkoušku, která měla překvapivý výsledek. Muž nadýchal 2,68 promile. V autě přitom vezl malé dítě. „Jičínští policisté muži sdělili podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu v případě uznání a prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři léta,“ dodala mluvčí s tím, že nikdo nebyl zraněn a okolnosti nehody jsou nadále předmětem vyšetřování.

VIDEO: Jak se chovat na místě dopravní nehody?

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání