Sobotní StarDance skončilo tak trochu dle očekávání. Sázkové kanceláře nemilosrdně dávaly nejnižší kurz na Pavla Trávníčka, který tak byl největším favoritem na prvního vyřazeného. A tak se stalo. Herec a dabér se však z konce nehroutil a v závěrečné řeči dokonce zavtipkoval. „Veronika byla úžasná, protože říkala: Já jsem ještě nikdy nevypadla, jak se mám tvářit?“ svěřil přítomným a divákům slova své krásné taneční partnerky Veroniky Lálové (29).

Když kamery zhasly, Trávníček se odebral ke svému autu. Ještě než nastoupil, zapálil si zaslouženou cigaretu. V autě pak s úsměvem čekal na manželku Moniku (35), s níž po jejím příchodu odjel pravděpodobně směrem na Mnichovice, kde herec bydlí.

Většina ostatních soutěžících se i se svými tanečníky odebrala na afterparty do prostor Divadla Ungelt, kde si pro sebe rezervovali celý salónek. Tenistku Andreu Sestini Hlaváčkovou (35) doprovodil její manžel, téměř dva metry vysoký Ital Fabrizio Sestini, který se od své půvabné ženy v podstatě nehl ani na krok. Láskyplná objetí dávala znát, že jejich manželství je opravdu šťastné. „Fabrizio umí číslovky do deseti. Ale to tady stačí,“ vtipkovala po svém výkonu na tanečním parketě tenistka, když přišla řeč na to, jestli umí její muž česky.

Ostatní se dobře bavili a mnozí pokuřovali venku navzdory chladnějšímu podzimnímu počasí. Matěj Ruppert byl kolem půlnoci mezi prvními z hvězdných hostů, kdo to takzvaně zabalil a šel domů, což je vzhledem k jeho proslulé společenské povaze baviče vcelku překvapením. Celé „mecheche“ pak ukončili kolem třetí hodiny ráno.

VIDEO: Pavel Trávníček vzdal účast ve StarDance: Monika ho vrátila do hry.

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček vzdal účast ve StarDance: Monika ho vrátila do hry. Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
107 fotografií