Filmová a divadelní legenda moc stála o to, aby na vlastní oči viděla včerejší další díl StarDance, tentokrát věnovaný jejímu souputníkovi Jiřímu Suchému, jemuž bylo 1. října 90 let. „Sama projevila zájem, že by ráda přišla. Počítali jsme s ní. Ale nakonec se kvůli nemoci omluvila,“ řekl PR manažer soutěže Daniel Maršalík.

Třetí očkování

Včera se pak Bohdalová podle našich informací omluvila z účasti na dnešním natáčení představení Pánský klub, byť měla pouze sedět v publiku a své kolegy v čele s Milanem Šteindlerem (64) sledovat. „Necítí se dobře po třetím očkování,“ tvrdí důvěryhodný zdroj. Všichni věří, že bude Jiřince co nejdříve dobře. Už zítra má totiž v Divadle Na Jezerce odehrát další reprízu představení Gin Game - a zatím toto vystoupení nezrušila.

Účast zrušil i Suchý

Na galavečer StarDance věnovaný své osobě nedorazil včera ani jubilant Jiří Suchý. Na poslední chvíli si totiž měl vzpomenout, že má už delší dobu domluvený jiný kšeft. „Já jsem zjistil, že u nás v divadle má narozeninový koncert Martha Elefteriadu a že tam budu muset být,“ omluvila se legenda Semaforu.

VIDEO: Autor knížky o Bohdalové Petr Macek: Její upřímnost je osvěžující.

Video
Video se připravuje ...

Autor knížky o Bohdalové Petr Macek: Její upřímnost je osvěžující. David Turek

Fotogalerie
70 fotografií