Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladý motorkář (†26) boural u Milovic do stromu, nepomohla ani resuscitace: Hledají se svědci

Motorkáři se u Milovic nedalo pomoci.
Motorkáři se u Milovic nedalo pomoci.  (Autor: Policie ČR)
Autor: VaB - 
22. října 2021
12:21

Motorkář (†26) narazil u obce Zbožíčko na Nymbursku do stromu, policisté se ho snažili zachránit, mimo jiné i automatickým externím defibrilátorem. Bohužel pokusy o oživení byly neúspěšné, mladému muži se už nedalo pomoci. Policisté teď hledají svědky tragédie. 

Mladý motorkář jel 18. října zřejmě od obce Zbožíčko směrem na Milovice na Nymbursku. Seděl na motorce Yamaha XSR900 černé barvy, s výraznými zlatými disky. Okolo poledne havaroval. Zraněného ho našel náhodný motorista.

„Ten po oznámení situace záchranným složkám započal s dalším projíždějícím řidičem zraněného mladíka resuscitovat, přičemž v oživovování pokračovali i policisté z prvosledové hlídky, kteří použili přístroj AED,“ uvedla mluvčí policistů Vlasta Suchánková s tím, že muže se nepodařilo zachránit ani přítomným záchranářům.

Kriminalisté z Nymburka se tragickou nehodou zabývají, zatím pro podezření z přečinu usmrcení z nedbalosti. Potřebují ale možné svědky, kteří by pomohli zmapovat trasu, odkud motorkář jel.

„Kriminalisté oslovují všechny, kteří mladého motorkáře viděli před samotnou havárií, případně byli svědky jeho kolize a následné nehody. Mapují zejména dobu mezi cca 12:00 a 13:05 dne 18. října 2021,“ dodala mluvčí.

Pokud tedy motorkáře někdo viděl, měl by se obrátit na policisty. Pomohou jim třeba záběry z kamer, případně i svědek nehody. Informace můžete předat na lince 158 nebo na čísle: 737 981 473. Policisté budou za jakoukoliv pomoc vděční.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání