Svět sázení je nelítostný a hraje se v něm na pravděpodobnost. V sázkových kancelářích mají už teď například jasno, kdo se stane letošním vítězem – měl by to být talentovaný herec Jan Cina (33). Kromě něj se však vsází i na možnou výhru pohybově nadaného krasobruslaře Tomáše Vernera (35) a mnozí vložili svou důvěru (i své finance) na bedra sympatické farářky Martiny Viktorie Kopecké (35). A stejně tak se vsází i na ty, co v taneční soutěži plné elegance a noblesy vypadnou jako první…

Jenom málokdo totiž věří tomu, že by do dalšího kola postoupil herec Zdeněk Godla (46), jenž se proslavil ve svérázném seriálu Most!,  kde ztvárnil popeláře Frantu, a zazářil rovněž i v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde ztvárňuje (nevlastního) bratra Boba Švarce v podání Martina Zounara (54). Na tanečním parketu ovšem není tak obratný jako před kamerou – a ví to o sobě.

„Na tréninku zamakám a pojedu teď bomby,“ slíbil fanouškům v úterý během online streamu muž, jenž při tanci několikrát vynechal kroky a rovněž měl se svou štíhlounkou taneční partnerkou problém i v tom, že se k sobě přes jeho klenutou postavu příliš nedostanou, což je při tanci tělo na tělo celkem komplikace. „Vím, že nás teď vyřadí, ale nevzdám se jen tak,“ dušoval se ale Godla.

VIDEO: Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita! David Turek

Mezi soutěžícími, co jsou podle bookmakerů žhavými kandidáty na vypadnutí, je i herec Pavel Trávníček (70), jenž je mezi soutěžícími bezkonkurenčně nejstarší, a uhrát taneční soutěž na charisma prince z pohádky Tři oříšky pro Popelku nejspíš nefunguje tak, jak plánoval. Rovněž jej před soutěží potrápily zdravotní potíže, které notně ovlivnily jeho pohyblivost. I to je důvod, proč je leckdo přesvědčen, že jeho působení v soutěži bude relativně krátké.

Také zpěvačka Tereza Černochová (38) je mezi těmi, kteří by si mohli vytáhnout pověstného černého Petra. Dcera slavného českého zpěváka Karla Černocha (†64), co hraje s Monkey Business, sice v prvním kole StarDance příjemně překvapila, jenom málokdo ale věří, že se v soutěži delší dobu udrží… Byť její tanečník Dominik Vodička (25) je jí slušnou oporou.

Jak moc se ale vyplní předpovědi sázkových kanceláří, to uvidíme v sobotu ve 20:10 na ČT1.

Fotogalerie
85 fotografií