Andrea Sestini Hlaváčková ozářila první večer StarDance nejen ohnivě oranžovými šaty s třásněmi, ale také širokým úsměvem a dokonalýma nohama. V kraťoučké sukni je předvedla v celé kráse. Na cha-chu rozhýbala své, sportem zocelené, tělo takovým způsobem, že okamžitě dostala přezdívku kobra. 

Vyšlo to, nespadla jsem, nezapomněla kroky, nezmrzla jsem, nepraštila Michala ani do hlavy, ani do žeber a strašně moc jsem si to užila,“ přiznala po dotancování tenistka. 

Blondýnce neskutečně slušely nejenom šaty, ale i výrazné líčení a vysoký culík prodloužený umělými vlasy. Vypadala úplně jinak, než jak ji všichni znají - opravdu působila velice sexy.

VIDEO: Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková ve StarDance: Takovou dřinu jsem nečekala!

Video
Video se připravuje ...

Tenistka Andrea Hlaváčková ve StarDance: Takovou dřinu jsem nečekala! Markéta Reinischová

 
Na rozdíl od tenisu, kterému jsem věnovala 30 let, z tohoto tance mám dokonce tři hezký fotky v akci,“ přiznala si Andrea, která má velkou fanouškovskou skupinu a doufá, že se díky ní s tanečníkem Michalem Necpálem dostanou aspoň do pátého kola. 

Velkou fanynkou je i její dvouletá dcera Isabella. „Mám doma princeznu, co chce tančit jako máma. Bože. Uniká mi to teď mezi prsty, najednou jsme spolu méně, ale o to intenzivněji a Bibi vše zvládá neskutečně, fakt čumím a jsem jí za ten prostor moc vděčná,“ dojímá se blondýnka. 

Fotogalerie
104 fotografií