Domenico Martucci prozradil ve čtvrtek nádhernou novinu. „Alexander Vincent Martucci, 16.10.2021,“ napsal na facebook, připojil fotku svého novorozeného syna a prozradil tak, že je z něj otec.

„Jsem nejšťastnější tatínek na světě! Děkuji mé milované manželce, že mi darovala to nejcennější v životě, našeho krásného a zdravého syna. Navždy vás budu s maminkou milovat, Alexi. Jste to nejkrásnější, co mě v životě mohlo potkat. Jsme rodina,“ rozplýval se italský hrabě.

Narození chlapečka prozradil snímkem, na které miminko blaženě odpočívá a oba rodiče se ho něžně dotýkají rukama, na kterých jsou vidět snubní prstýnky. 

Těhotenství Martucciové oznámila dvojice letos v dubnu. „S mojí úžasnou manželkou prožíváme zázrak, který přináší nový život a udělal ze mě nejšťastnějšího muže na světě. Každý den s tebou prožívám těhotenství a budu nejpyšnější tatínek. Děkuji lásko, miluji vás,“ napsal tehdy na sociální síť zamilovaný Domenico. 

S krásnou Nicol si řekli své ano 2. listopadu 2019 během romantického obřadu na lodi v Itálii. Mladá rodina společně žije na Martucciho zrekonstruovaném hradě kousek od Neapole a zdá se, že je Martucci konečně šťastný. Podle některých je ale vyvolená hraběte nápadně podobná jeho zesnulé lásce, Ivetě Bartošové

VIDEO: Domenico Martucci: Prozradil podrobnosti o svatbě s dvojnicí Bartošové

Video
Video se připravuje ...

Domenico Martucci: Prozradil podrobnosti o svatbě s dvojnicí Bartošové David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
32 fotografií