Žena se obrátila na policisty a líčila jim, jaké hrůzy jí partner přichystal. „Měl ji strčit do řeky Radbuzy, pak jí měl držet hlavu pod vodou a křičet, že ji zabije,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Brožová s tím, že se mu měla žena vysmeknout a utíkat pryč.

Tvrdila ale, že tím její utrpené nsekončilo. „Její druh měl vytáhnout kuchyňský nůž a nůž na koberce a opět křičet, že zabije ji a pak že zabije sebe,“ uvedla Brožová. Pak nebožačka popisovala, jak muž popadl odpadkový koš, hodil ho po ní, trefil ji do zad a zranil ji.

Vše bylo jinak...

Případ si převzali kriminalisté. Záhy se ale ukázalo, že realita je poněkud jiná. „Žena do řeky stržena nebyla, naopak ona strhla do vody svého druha. K žádnému topení její osoby nedošlo. Odpadkový koš skutečně létal vzduchem, ale hodila ho její matka a trefila tak svoji dceru,“ vysvětlila Brožová.

Muž u sebe neměl ani žádné nože, jak původně „napadená“ tvrdila. Její druh se totiž opil a ona nechtěla, aby se tak vrátil domů. „Proto celý příběh překroutila, aby byl její druh policisty zadržen a umístěn do policejní cely,“ dodala Brožová.

Z oběti se tak rázem stala podezřelá. Za to, že svého druha lživě obvinila z trestného činu, jí hrozí až dvouletý pobyt v base.

VIDEO: Cizinec křivě obvinil policisty, odsedí si 16 měsíců.

Video
Video se připravuje ...

Cizinec křivě obvinil policisty, půjde na 16 měsíců do vězení. TV Blesk Zdeněk Matyáš