ANETA KREJČÍKOVÁ (30) - Hravé detaily vs. stylingové nedostatky: 2 -

Pro tiskovku Divadla Na Fidlovačce volila rovné, vysoko v pase končící kalhoty se záševky, jež podporují symetrii postavy a útlý pas. Leč triko s rozevírajícími se knoflíky je ve špatné velikosti. Krátká vatovaná bunda odpovídá trendům, ale střihem nesedí k modelu. Do týlu posazený klobouk je však příjemně hravým detailem a polobotky pánským stylem inspirovaný celek, vyjma zmíněných nedostatků, příjemně dotahují.

MARIKA ŠOPOSKÁ (31) - Trench-coat boduje: 2

Na křtu knihy modelky Veroniky Kašákové nechyběla ani s módním minimalismem tykající si herečka. Plný počet bodů z jejího outfitu zasluhuje především pastelově modrý, vazačkou přepásaný trench-coat over size střihu, halící jednoduchou kombinaci žerzejového trika s hranatým výstřihem a světlé, u kotníku ohrnuté paper bag kalhoty. Tenisky New Balance ležérnost outfitu stvrzují, zato bílé ponožky jsou k diskuzi.

SIMONA KRAINOVÁ (48) - Lady styl s výtkou: 2

Kalhotový kostým se v různých variacích střihu objevuje posledních pár let jako trend, který pro svoji slušivost zůstane dlouho na výsluní. Simona zvolila khaki variantu saka s klopou v kombinaci s rovnými nohavicemi na puky. Formálnost dobře nabourává masivní řetěz na krku, stejně jako měkká kabelka do ruky. Jen tělové lodičky mohly být nahrazeny zajímavější alternativou, nechávající více vyznít pánský styl obleku.

HANKA KYNYCHOVÁ (53) - Koncept provinční nudy: 5

Černá halenka z levného lesklého materiálu a vazačkou u krku vykukující z křiváku bez klop spolu s plizovanou koženkovou sukní vysoko do pasu představují vyčpělou kombinaci na sebe nenavazujících prvků za zenitem, přidávající nositelce opticky na objemu. Barevnou úspornost se snažila rozředit růžovými botami a jedovatě zelenou kabelkou, které se se zbytkem stylově tříští a nulovou módní orientaci stvrzují.

VIDEO: Módní kritička Blesku Ina T.: Lidi mi vyhrožují kvůli módě! 

Video
Video se připravuje ...

Módní kritička Blesku Ina T.: Lidi mi vyhrožují kvůli módě! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií