Když se modelka Leni Klumová objevila na premiéře nového westernu z dílny Netflixu s názvem The Harder They Fall, způsobila pořádný rozruch. Teprve sedmnáctiletá dívka navzdory nízkému věku všechny ohromila svou krásou a nadupaným dekoltem v upnutých černých šatech. 

Společnost jí dělal adoptivní táta Seal (58). Jeho bratr Jeymes Samuel film napsal, produkoval a zrežíroval. Vedle mladé modelky a skladatele se na akci objevil například rapper a manžel Beyoncé Jay-Z (51), modelka Winnie Harlowová (27), herečka Taraji P. Hensonová (51) nebo zpěvačka Kelly Rowlandová (40). 

Táta s dcerou se na premiéře objevili ve sladěných outfitech. Zatímco mladá kráska zvolila krátké černé šaty z dílny módního domu Dolce & Gabana, Seal si oblékl jednoduchý černý oblek. Oba navíc dorazili s nalakovanými nehty. 

Táta ji zapřel, tak ji adoptoval Seal

Nejstarší dcera německé topmodelky Heidi Klumové (48) to neměla vždycky jednoduché. Jejím biologickým otcem je bývalý šéf F1, multimionář Flavio Briatore (71). Ten ale po rozchodu s topmodelkou zapíral, že je Leni jeho dítě a k holčičce se nehlásil, ačkoli testy otcovství hovořily jasně. 

Leni později adoptoval její nevlastní táta, zpěvák a skladatel Seal. Ten pak s Klumovou zplodil další tři děti a po rozvodu je vychovávají ve střídavé péči. 

VIDEO: Jak se chystá supermodelka na červený koberec? Heidi Klum zveřejnila video

Fotogalerie
81 fotografií