Jana Bernášková, kterou si televizní diváci oblíbili například v retro seriálu Vyprávěj, kde ztvárnila Ivetu, anebo v nedávném komediálním Co ste hašiči, kde se převtělila do veterinářky Lenky, která tápe v milostném životě, je ve skutečném životě šťastně provdaná. Jejím manželem je scenárista Rudolf Merkner, mimochodem autor právě výše zmiňovaných seriálů, kterému půvabná brunetka řekla své „ano“ v roce 2012. Pár má spolu jedno dítko, synka Theodora (8), zatímco dcera Justýna (15) pochází z hereččina předchozího vztahu s dramatikem Davidem Drábkem (51).

Přestože se na sociálních sítích zdá manželství Bernáškové a Merknera zcela idylické, herečka teď překvapila svého muže úvahou, že tak dokonalý pár, jak si všichni myslí, vlastně nejsou. „Jsme tak jiní, že ani film na Netflixu si spolu nejsme schopni vybrat. Na dovolenou chce jet každý jinam, jídla jíme naprosto rozdílná, vkus na auto, nábytek, módu vše je jinde. A hlavně každý používáme jinou navigaci na auto a každý jezdíme jinou cestou kamkoliv,“ vypočítávala.

VIDEO: Jana Bernášková přiznala: Syna jsem zamkla v autě! Zasahovali hasiči 

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková přiznala: Syna jsem zamkla v autě! Zasahovali hasiči. Markéta Reinischová

To na svého muže „vybalila“ v autě, když stáli v koloně, přestože spěchali vyzvednout synka z kroužku. „Ruda na mě koukal, jestli jsem blázen. Co to zase melu. A řekl, že kdyby na začátku věděl, jak jsem komplikovaně strukturovaná, ano, toto použil, tak by do toho nikdy nešel,“ přiznala zaskočená herečka. Zároveň však dodala, „že si už nato zvykl a miluje to“.

„Znovu jsem si uvědomila, že manželství je škola tolerance a trpělivosti, která nikdy nekončí. Jsem samozřejmě lepší řidič auta i našeho manželství. Doufám, že nikdy nebudeme bourat,“ přála by si Bernášková. V tom jim rozhodně držíme palce – ostatně ne nadarmo se říká, že protiklady se přitahují. Tahle manželská dvojice je toho perfektním příkladem!

Fotogalerie
53 fotografií