Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Milionový účet za večeři s vínem: Host nechal u slavného šéfkuchaře závratnou částku!

Autor: rix, jel - 
23. října 2021
12:35

Slavný turecko-kurdský šéfkuchař Nusret Gökçe, který je známý pod přezdívkou Salt Bae si v Londýně otevřel novou restauraci a svou návštěvou ho hned poctil pravděpodobně velmi majetný host. Za jídlo a především alkohol nechal v podniku v přepočtu přes milion korun! Účtem se pak chlubil na internetu. 

Jak uvedl deník Daily Star, podnik v němž nechal zbohatlík tak vysokou částku, je sice v Londýně nový, ale nejde o žádnou neznámou. Restauraci totiž vlastní šéfkuchař Salt Bae, který je známý napříč světem a to především díky sociálním sítím. Do jeho podniků chodí lidé jako David Beckham, Kyllian Mbappé nebo Neymar. V anglickém hlavním městě si otevřel další ze svých podniků. 

Cenově se nejedná o nic přívětivého pro běžného občana. Jen za láhev coca-coly zaplatíte v přepočtu 270 korun. A to zdaleka není vše, za steak zvaný tomahawk hosté vyplácnou bezmála devatenáct tisíc! Není tak divu, že když se jeden z hostů pořádně rozšoupl, nechal v podniku přes milion korun, a to především za alkohol. Účtem se pochlubil na internetu. 

Na tom nechyběl ani zmíněný steak tomahawk. 11 000 korun pak návštěvník nechal jen za dezert. Ani hranolky za 800 korun by k milionu moc nepřispěly. Host se ale rozhodl pít alkohol a jeho cena je v podniku závratná. Za čtyři láhve vína zaplatil zbohatlík 761 000 korun. 

Kuchař Salt Bae má v rukávu pozlacené steaky nebo hamburgery. Jeho podniky vyhledávají ty nejznámější celebrity a on pak své restaurace prezentuje na instagramu, kde má 39 milionů sledujících. 

Nusret Gökçe je také majitelem populární istanbulskýho podniku Nusr-Et. Tam v roce 2018 došlo při nebezpečné show k popálení několika hostů. Mezi nimi byla i slavná česká youtuberka Týnuš Třešničková (26) a její tehdejší přítel.  

Video  Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!  - Videohub
Video se připravuje ...

 

 

 

diskutujici ( 23. října 2021 16:58 )

Podle toho účtu toho moc nepojedl. Spíše jenom zachlastal - no, to ani moc chlast nebyl, co si dal.

vosavopruz ( 23. října 2021 15:58 )

Já když jdu jednou za čas do restaurace na svíčkovou tak utratím necelé dvě stovky a dvacku dýško číšnikovy.

mikes15 ( 23. října 2021 13:11 )

Dom perignon rose 2006 se prodává za 8000kč a on to má v přepočtu skoro za 50000kč. Ten hospodský rozhodně není troškař

y1xcvbnm ( 23. října 2021 13:09 )

nevím jak za večeři ??? spíš za chlast!!!!

viho ( 23. října 2021 13:08 )

Zřejmě slušná pračka peněz... Účet za "pohoštění" si dá nejspíš do daňového přiznání jako náklad za reklamu a nezdaněné peníze se objeví někde v nedohledatelném offšóru...

Zobrazit celou diskusi