Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejsilnější momenty posledního StarDance: »Nezbedná« Soukalová a rozhádaný rybář Vágner!

/
  • Poslední StarDance bylo v roce 2019
    14. října 2021 ● 05:00

    Tanečnímu parketu ve StarDance už dva roky vládne herečka Veronika Khek Kubařová (34) s tanečníkem Dominikem Vodičkou (25). Loni totiž kvůli pandemii soutěž nebyla. Připomeňme si ty nej momenty 10. ročníku v roce 2019.

  • 1.

    Vítězové Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička

    Veronika Khek Kubařová s Dominikem Vodičkou si na finálový freestyle vybrali písničku Potměšilý host Hany Hegerové (†89), kterou Veronika i zpívala. Předvedli skutečně fantastický výkon, který rozplakal i Genzera (54) nebo Havlovou (68). „Mám radost, že jsme to dopřežili,“ radovala se Kubařová po konci. „Byl to nejlepší freestyle, který tu kdy byl,“ pochválil je Jan Tománek (50). „Po mojí přítelkyni a řediteli Dvořákovi je to nejkrásnější věc, jakou jsem tu kdy viděl,“ řekl dojatý Genzer, zatímco Drexler (58) musel pláčem rozteklé líčení přijít opravit maskér.

  • 2.

    Karel Kovy Kovář: Vyhazov pořádně zapil!

    V devátém kole taneční soutěže StarDance byl i youtuber Kovy, tedy Karel Kovář (25). Jak už to tak bývá, jakmile skončilo dojemné loučení a zhasla světla ve studiu, partička tanečníků pokračovala na party do jedné z pražských restaurací. A tam to pořádně rozjeli… A nejvíc právě vypadnuvší Kovy!

    „Odcházel jako poslední, a velmi vrávoravou chůzí,“ popsal z místa fotoreportér Blesku. Kdyby ho prý zaměstnanec tamního podniku neodvedl za ruku do taxíku a nepomohl mu nasednout, nejspíš by se tam kymácel ještě teď!

  • 3.

    Jakub Vágner: Hádky s tanečnicí

    Šuškalo se, že ti dva k sobě mají mít velmi blízko i v soukromí, ale vše bylo jinak. Trenérce Michaele Novákové v další ze slovních přestřelek ruply nervy, zpupného Jakuba nechala na parketě samotného a šla se uklidnit za dveře.

    „Po čtyřech měsících, kdy jsme spolu od rána do večera, to nejde prostě bez konfliktu,“ připustil tehdy Jakub Vágner (39). „Minule mi třeba odešla z parketu. Dala hlavu nahoru, urazila se a utekla. A já křičel: ‚Míšo, pojď zpátky!‘ A ona nešla...“ prozradil Vágner. A jak neshody řeší rybář? „On jde do rohu, něco si tam mumlá a nic s ním nehne,“ stěžovala si tanečnice. Jeden pro druhého mají už i přezdívku. „Ona mi říká nemehlo a já jí tyrane,“ přiznal Blesku se smíchem rybář.

  • 4.

    Richard Genzer: Helma na hlavě

    Richard Genzer, jenž je v desáté řadě taneční soutěže plné elegance a noblesy v porotě nováčkem, překvapil změnou image. Vizážistky StarDance se rozhodly zkrotit jeho kadeře, a on se tak objevil na televizních obrazovkách v hladkém účesu. „Už to chtělo změnu, lidi si mě pletli s Jitkou Zelenkovou,“ žertoval známý komik a člen Partičky v narážce na zpěvačku, která se honosí svou pověstnou trvalou už několik desítek let.

  • 5.

    (Ne)věrná Gabriela Koukalová?

    V posledním ročníku tančila i biatlonistka Gabriela Soukalová (31) a už tehdy se spekulovalo o problémech v manželství s Petrem Koukalem (35).

    Kdekomu bylo divné, že Petr Koukal nedorazil na žádný z pěti soutěžních večerů taneční soutěže podporovat svou půvabnou ženu Gábinu. Ta to ve všech rozhovorech včetně »objednaného« povídání s Markem Ebenem (63) hned po sobotním vystoupení zahrávala do outu, ale i jejich chladné chování na následné party naznačovalo, že v outu je spíš jejich vztah.

    Současně začalo prosakovat stále víc na povrch, že v manželské krizi si je někdejší biatlonová královna stále bližší s televizí přiděleným tanečním partnerem, vysokým blonďákem Martinem Prágrem (27). Trávili spolu hodně času, ale oba tvrdili, že jsou jen přátelé.

  • 6.

    Nahota Radky Třeštíkové a jejího tanečníka

    Tanečník Tomáš Vořechovský (28) nafotil sérii lehce intimních fotek, kterými se pochlubil na sociální síti. Na snímcích, které budí tak trochu rozpaky, je buď nahý nebo zahalený do americké vlajky.

    Netrvalo dlouho a holý zadeček ukázala i jeho taneční partnerka Radka Třeštíková (40). Původně se sice chtěla jen pochlubit modřinou, ale i tak ukázala víc. Přímo nad kostrčí má spisovatelka vytetovanou květinku, která se jaksi rozpila, takže to asi není zrovna moc hezká památka na mládí...

  • 7.

    Zklamaná Nora Fridrichová

    Po hodnocení poroty a hlavně rozhodnutí diváků prostřednictvím SMS bylo rozhodnuto, že StarDance jako první překvapivě opouští Nora Fridrichová (44) a Jan Kohout. „Po právu, nejslabší musel dostat padáka,“ přiznala záhy po výhře vtipně novinářka a moderátorka pořadu 168 hodin. S tanečníkem byli ale oba viditelně zklamaní.

  • 8.

    VIDEO:

    Fotogalerie
    30 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy