Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

11. řada StarDance za rohem: Zraněný princ Trávníček, fňukající farářka a vtipálek Godla!

/
  • Tisková konference ke StarDance: Všechny páry pohromadě
    16. října 2021 ● 05:00

    Zase se to blíží! Již tento víkend začíná nová řada taneční soutěže plná elegance a noblesy, tedy populární pořad StarDance …když hvězdy tančí. V této již jedenácté řadě se utká o titul krále parketu 5 herců, 2 zpěváci, 2 sportovci (tenis a krasobruslení) a jedna farářka. Pojďme se společně podívat na taneční dvojice, které již teď pilně trénují, aby pak na televizních obrazovkách v přímém přenosu patřičně zazářily!

  • 1.

    Simona Babčáková (48), herečka, a Martin Prágr

    Herečka Simona Babčáková prošla řadou divadel, až zakotvila na prknech Dejvického divadla. Dvakrát byla nominována na Cenu Alfréda Radoka. Na televizní obrazovce se předvedla jako svérázná matka a barmanka v seriálu Comeback. Ze svého tanečního protějšku je nadšená. „Můj první dojem z Martina je, že je sympatický a má dlouhé řasy,“ popsala s humorem herečka.

     

    Lichotkami nešetřil ani Martin Prágr. „Simona byla mou favoritkou. Uchvátila mě svou pozitivní energií a smyslem pro humor,“ prohlásil tanečník, který v minulém ročníku tančil s bývalou biatlonovou královnou Gábinou Soukalovou (31) s takovým zaujetím, že spolu chodili trénovat i na hotel.

  • 2.

    Martina Viktorie Kopecká (35), farářka, a Marek Dědík

    Farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká od roku 2011, kdy byla pokřtěna v Církvi československé husitské, začala působit jako farářka mimo jiné v kostele svatého Mikuláše na pražském Staroměstském náměstí. Úspěch slaví se svým blogem Deník farářky.

     

    Od 1. srpna začala s Markem denně pravidelně trénovat a netají se tím, že je to pořádný záhul. „Docela nedávno jsem fňukala a uvědomila jsem si, že je v pořádku nechat běžet všechny ty procesy a říct prostě, že už nemůžu. Že i ten duch se jen tak někde plouží, stejně tak, jak moje tělo,“ přiznala Martina.

     

    Tanec si ale užívá. „Představuje opravdu intimní záležitost, dialog dvou lidí, vyprávění jejich příběhu. Zároveň nejde jen o komunikaci v páru, ale i objevování sebe samotných,“ tvrdí.

  • 3.

    Jan Cina (33), herec, a Adriana Mašková

    Herec Jan Cina se poprvé objevil v dětské roli ve filmu Smradi z roku 2002. Upoutal pozornost coby kontroverzní postava v Ordinaci v růžové zahradě 2, a svůj pěvecký talent prokázal v roce 2016, kdy zvítězil v druhé řadě úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas. V soukromí sice dává přednost mužům, ve StarDance ale zatančí po boku krásky, která v minulé řadě protáčela na parketě Miroslava Hanuše (58). 

     

    Seznámení s Adrianou Honza přirovnal k prvnímu rande. „Bylo roztomile nervózní, ale zároveň hrozně hezké. Jsme takoví dva mladí svatebčané, kteří se teď vydávají na minimálně tříměsíční cestu životem,“ prohlásil.

  • 4.

    Andrea Sestini Hlaváčková (35), tenistka, a Michal Necpál

    Bývalá profesionální tenistka a deblová specialistka Andrea Sestini Hlaváčková, juniorská mistryně světa ve čtyřhře, členka vítězného týmu ve Fed Cupu 2012 a 2014. Na začátku roku 2019 přerušila kariéru kvůli těhotenství.

     

    Během tréninků si posteskla, že na sobě ještě úbytek váhy, který obvykle s pravidelným pohybem přichází, nepozoruje. „Marně čekám, kdy kila půjdou dolů, a nic. Jím totiž pořád stejně, takže jsem se rozhodla změnit a hlavně odlehčit stravu,“ přiznala Blesku tenistka.

  • 5.

    Zdeněk Godla (46), herec, a Tereza Prucková Bufková

    Herec romského původu Zdeněk Godla se do povědomí široké divácké obce dostal rolí popeláře Franty v seriálu Most! z produkce České televize. Ani on prý zatím nehubne, a sám ze sebe si utahoval, že se vždy zděsí, když se vidí předtím, než mu pomůžou nasoukat se do obleku.

     

    „Zdeněk je rozhodně kus chlapa a budu ho muset rozhýbat! Asi úplně neví, do čeho jde, protože StarDance neviděl… O to větší je to výzva!“ prohlásila o něm jeho tanečnice Tereza Bufková. „Důležité je, že do toho chce jít naplno a že se těší.“

    Tisková konference ke StarDance: Zdeněk Godla a Tereza Prucková
    Autor: Blesk:David Kundrát/Czech News Center

  • 6.

    Mirai Navrátil (29), zpěvák, a Lenka Nora Návorková

    Muzikant japonsko-českého původu Mirai Navrátil se stal frontmanem, zpěvákem a kytaristou popové skupiny Mirai. Kapela bodovala na Zlatém slavíkovi Mattoni 2017, uspěla i na Cenách Anděl 2018, a to v kategorii Objev roku. Ten přiznal, že tráví spoustu času v jídelně České televize, které se přezdívá Pitevna. „Řekl bych to takhle, čas strávený na parketě a v Pitevně je 1:1.“

     

    Ze své tanečnice je ale nadšený. „Samozřejmě jsem si přál překrásnou, sexy dívku, která mě bude motivovat správným směrem. A tu jsem dostal, za což jsem hrozně rád!“ citoval web Super.cz nadmíru spokojeného Miraie.

  • 7.

    Tereza Černochová (38), zpěvačka, a Dominik Vodička

    Zpěvačka Tereza Černochová, dcera rokenrolového a bigbeatového zpěváka Karla Černocha (†64), v roce 2001 vytvořila s kolegyněmi Helenou Zeťovou a Terezou Kerndlovou dívčí kapelu Black Milk. V současnosti je členkou skupiny Monkey Business.

     

    V rozhovoru pro iDnes.cz se dokonce svěřila, že si přála být v páru právě s Dominikem. „V minulé řadě mě naprosto uhranul. Navíc ještě získal Thálii za výkon v Kytici, kterou skládal Ondra Brousek, což je můj kolega z kapely. Strašně jsem si to přála a jsem moc ráda, že to vyšlo,“ libovala si.

  • 8.

    Pavel Trávníček (70), herec, a Veronika Lálová

    Herec, moderátor, dabér a divadelní režisér Pavel Trávníček, který se proslavil jak v Česku, tak v zahraničí rolí prince ve filmové pohádce Tři oříšky pro Popelku. Na StarDance bude nejstarším tanečníkem. Navíc je nejspíš prvním, kdo se, podobně jako během 9. ročníku Václav Kopta (56), zranil ještě před začátkem.

     

    Na rozdíl od Kopty, který musel ze soutěže odstoupit, Trávníček statečně tančí i s nezhojeným podvrknutým kotníkem. „Není to dobrý. Bolí to,“ svěřil Blesku zcela otevřeně v září. Léčí ji poměrně svérázně. „Kamarád, který chová dobytek jako ovce a krávy, mi donesl speciální mast. Zeptal se mě, jestli mi nebude vadit, že je určená pro krávy. Zabere prý ale stoprocentně,“ smál se.

  • 9.

    Tomáš Verner (35), krasobruslař, a Kristýna Coufalová

    Bývalý krasobruslař Tomáš Verner, desetinásobný mistr ČR, co získal například zlato na Mistrovství Evropy 2008 v Záhřebu. Kariéru se rozhodl ukončit v roce 2014, kdy získal 11. místo na Zimních olympijských hrách. „Tanec na ledě“, jemuž se řadu let věnoval, se prý zásadně liší od pohybu na parketu.

     

    Je tam velký, velký rozdíl v práci boků. Boky v tanci nejsou nikdy v klidu, kromě standardů, a to my máme v krasobruslení naopak. Ten taneční pohyb je úplně jiný než jakýkoliv normální pohyb. Tak je mi trošku ouvej,“ stěžoval si Verner s tím, že fyzicky je mu často velice zle.

  • 10.

    Marika Šoposká (31), herečka a Robin Ondráček

    Herečka Marika Šoposká se do povědomí široké divácké obce zapsala rolí lékařky Brigity „Bibi“ Mrázkové v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Její taneční partner Robin Ondráček má velké ambice. Není ve StarDance nováčkem, objevil se v deváté řadě, ale moc daleko se s Monikou Bagárovou (27) nepropracovali, vypadli už na začátku. Teď to ale Robin chce napravit. „Přál bych si, abychom postoupili až do finále. Budeme na tom makat,“ říká Ondráček.

  • 11.

    Galerie

    Na další snímky soutěžních párů se můžete podívat do naší galerie.

     

    VIDEO: Nejstarší účastník StarDance Pavel Trávníček (71): Jak to s ním zvládá sexy tanečnice Veronika Lálová

    Video
    Video se připravuje ...

    Nejstarší účastník StarDance Pavel Trávníček (71): Jak to s ním zvládá sexy tanečnice Veronika Lálová? Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    54 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

frantacizek: a to ještš nevíte, že odmítl Josef Kokta. nechtěli udělat kolo s Black Sabbath a choreografii k tomu

(16. 10. 2021 16:15)

frantacizek: tento Zdeněk Godla ztrhne sledovanost. Doufám, že dřív než natrhne látku v rozkroku. Jestli letos nebude čardáš, tak už nevím kdy... Tam ho vidím jako favorita

(16. 10. 2021 15:46)

Uživatel_5508331: Moc ráda jsem to sledovala, letos vynechám do doby než vypadne rádoby herec z (Mostu). A pokud půjde až do finále, tak už tento pořad ztratí to kouzlo.

(16. 10. 2021 15:21)

pralinen: Na takový škvár se snad už ani nikdo nedívá

(16. 10. 2021 10:40)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy