Černovlasá dýdžejka ví, co jsou její přednosti a předvedla to i během focení kalendáře. Odhodila vršek spodního prádla a ňadra zakryla jen rukama. Blonďatá herečka se zase pochlubila vysportovanou postavu v krajkovém prádle.

Zadaná a sama

U českých vodopádů tak bylo hodně rušno. Vdova po herci Jiřím Pomeje (†54), s nímž má osmiletou dceru Aničku, poodhalila to, co doma vídá jen její současný partner Petr Plaček (39). Dýdžejka jen kvete a ostatní pánové mají smůlu. Oproti Andree je Bára po rozchodu s Mužem roku 2016 Josefem Kurkou stále sama a už rok se po jejím boku neobjevuje žádný muž. „Na nezájem si nestěžuju, ale zatím žádný chlap, osobnost, se kterým bychom táhli za jeden provaz,“ prozradila Blesku sexbomba z Playboye, která je pro svůj osobitý humor také vyhledávanou herečkou komediálních rolí. Mimo zmiňovaných krásek se v kalendáři objeví i další modelky skoro v rouše Evině. Pánové si tak můžou připravit hřebíček ve svých dílnách či garážích, protože tenhle počin opravdu stojí za to!

Výlet bez modelek

Kalendář kvůli covidu-19 vznikal dva roky. Modelky pózují pod českými a moravskými vodopády. Mimo fotografií popisuje fotograf Filip Matušínský místo, kam můžete za krásámi vody vyrazit a poskytují tak i tip na rodinný výlet. Ovšem bez polonahých krasavic.

Video: Andrea Pomeje: Na svatbu a dítě je teď špatná doba...

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje: Na svatbu a dítě je teď špatná doba... David Turek

Fotogalerie
65 fotografií