Mila a Ashton se znají od roku 1998, kdy spolu natáčeli sitcom Zlatá sedmdesátá a zahráli si v něm pár. Po ukončení natáčení se jejich cesty rozdělily, ale v roce 2012 se z nich stal pár. Dnes jsou z nich manželé a mají spolu dvě děti.

Fotogalerie
39 fotografií

Prodej na druhý pokus

Vzhledem k tomu, že si manželé postavili dům, který odpovídá jejich požadavkům na ekologické bydlení, prodávají nemovitost v Hidden Valley. Tato čtvrť je součástí Beverly Hills, a o slavné sousedy tak jistě není nouze.

První tržní nabídka byla v roce 2020, kdy chtěli dům pouze pronajmout, a to za 55 000 dolarů za měsíc, ale vzhledem k tomu, že v té době propukla pandemie, od tohoto plánu upustili a rozhodli se, že dům prodají. V roce 2014 byla jeho pořizovací cena 10,2 milionu dolarů.

Zařízení domu

Dům byl postaven v roce 1999 ve stylu amerických domů na východním pobřeží. Noví majitelé za 12,25 milionu dolarů dostanou 5 ložnic, pracovnu z mahagonového dřeva, nádherný bazén, domácí fitness, saunu, dřevěnou verandu s posezením, 6 koupelen, několik krbů a vinný sklípek. Zajímavým akcentem jsou černé okenice a kamenné obložení domu.