Jakub se tak stal nepřímo hrdinou celého natáčení. „Byl jsem u toho, já to dokonce odhalil!“ pochlubil se Blesku Kohák na tiskové konferenci ke jmenovanému filmu.

„Leoš tam tak polehával a nevypadal dobře, takže jsem zinicioval zavolání sanitního vozu a byl jsem u toho, když se to nějakým způsobem řešilo,“ popsal populární všeuměl s tím, že si nemyslí, že by Nohův kolaps nějak ovlivnil další natáčecí dny, a ve filmu jeho nepřítomnost divák nepozná. „Jsem v klidu. Něco už natočil loni a dá se s tím pracovat. Věřím, že říjnový termín premiéry bude dodržen,“ potvrdil Jakubova slova i režisér filmu Petr Zahrádka (46).

Z natáčení Nohu záchranka odvezla kvapně, a tak se lékaři dost divili, proč má na sobě dámské šaty. Na sále mu voperovali defibrilátor, který srdíčko při případné zástavě »nahodí« zpět do provozu. „Kdybych se náhodou stopnul, znovu mě to nakopne,“ popsal »šišlavej Áda Větvička« z Okresního přeboru a přiznal, že má asi i hodně strážných andělů. „Mám vrozenou srdeční vadu, moje srdce pracuje asi tak na dvacet procent,“ prozradil Leoš Blesku už dříve.

Výměna srdce

Oblíbenému herci by velmi pomohla transplantace srdce, ale vidina výměny je bohužel hodně vzdálená. „Na seznamu čekatelů jsem už více než dva roky, ale zatím to moc nevypadá... Ještě jsem ani nedostal pager, na který chodí zpráva, že se pro vás nové srdce našlo,“ prozradil herec.

VIDEO: Jakub Kohák

Video
Video se připravuje ...

Jakub Kohák - Láska na špičkách Gabriela Maryšková

Fotogalerie
19 fotografií