Přestože mnohé celebrity se kvůli koronavirové situaci a tenčícím se finančním polštářům musely mnohých svých nemovitostí v poslední době narychlo zbavovat, aby si udržely svůj životní standard, u herce, komika a bývalého rappera Willa Smithe podle všeho strach o rodinné konto nepanuje. Příští rok se do kin například chystají rovnou dvě pokračování jeho úspěšných filmů, druhý díl pohádkového Aladdina a také čtvrtý díl krimikomedie Mizerové.

A jeho choť, herečka Jada Pinkett Smithová, se zase objeví ve čtvrtém díle legendárního Matrixu. I to je možná důvod, proč se slavní manželé rozhodli přidat do své „sbírky nemovitostí“ velké a především nově postavené sídlo v enklávě Hiden Hills na předměstí Los Angeles.

Mají poměrně velkou rodinu, která potřebuje hodně prostoru. Děti mají rovnou tři, všechny budoucí hvězdy – syna Jadena (23), známého z nové adaptace Karate Kida, dceru Willow (20), která zazářila po boku otce v postapokalyptickém snímku Já, legenda, a syna Treye (28), jenž se profiluje především jako hudebník.

Na nové adrese budou mít skutečně hvězdné sousedy – například klan Kardashianových, herce a zpěváka Aubreyho Drakea Grahama (34), známého spíše jako Drake, či právě se rozvádějící hvězdu seriálu Teorie velkého třesku Kaley Cuocoovou (35).  Na trhu se tohle dechberoucí sídlo, jak se můžete přesvědčit v naší galerii, objevilo původně za cenu 12,2 milionu dolarů (necelých 270 milionů korun), Smithovi si však dokázali vyjednat značnou slevu ve výši téměř jednoho milionu dolarů (tedy zhruba  20 milionů korun).

VIDEO: Jak se točil nový Aladin? Podívejte se na film o filmu!

Video
Video se připravuje ...

Jak se točil nový Aladin? Podívejte se na film o filmu! Falcon

Vila se nachází na ploše 1,20 akrů a má obytný prostor čítající 10 tisíc čtverečních stop. Najdete tu 6 ložnic a 7 koupelen. Vše působí vzdušným, čistým dojmem, světlé zdi a kámen doplněný hnědým, dřevěným nábytkem. V kuchyni jsou rovnou dva ostrůvky doplněné barovými židličkami, z jídelny je nádherný výhled na zahradu. Jídelna navazuje na vinotéku s integrovaným chlazením. Nechybí tu domácí kino s čalouněnými sametovými stěnami, obligátní krb, herna s kulečníkem, obří šatna, bazén s takzvaným mokrým barem a "nekonečným" okrajem, prostorná tělocvična s parní sprchou, či venkovní terasa na jógu. K dokonale upravenému areálu patří bazén, terasa na grilování i s posezením na ratanových křesílkách a gauči u ohniště, anebo velké sportovní hřiště na tenis a basketbal…

Fotogalerie
63 fotografií