Že paní Komendová vyhrála 50 tisíc, se společně s manželem dozvěděla v pátek večer. „Byla v šoku, držela mě za rameno a koukala, jako když se něco vážného stalo,“ líčil situaci Pavel Komenda (70). „To si ze mě děláte prdelky,“ vyhrkla do telefonu a rozesmála se. V tu chvíli to jejímu manželovi došlo. „V Trháku jsme už vyhráli 10 tisíc a já tušil, že nám zase někdo z Blesku volá,“ smál se pan Komenda.

Nevěděl ale, že ten den se hraje o »pade«. To jsem mu řekla až po skončení hovoru,“ prozradila paní Komendová. No, a pak už se slavilo. „Měli jsme v plánu, že večer vyrazíme do místní hospůdky. A s vědomím takové výhry to mělo grády,“ řekla výherkyně, která se nad jedním oroseným spolu s manželem svěřila dvěma kamarádům. „Nějaký panáček tam byl. Ale musela se krotit, protože věděla, že přijedete s šekem,“ prásknul manžel.

Spolupráce se vyplácí

Komendovi prozradili recept, s jakým ukuchtili už druhou výhru v Trháku. „Máme předplatné, takže každé ráno máme Blesk ve schránce,“ vysvětlila výherkyně. A pak už prý následuje spolupráce. „Já strhnu kupon z titulní stránky Blesku a manžel, mezitím co si čtu a luštím křížovku, pošle registrační SMS zprávu s kódem do hry. Už podruhé se nám to vyplatilo,“ vyprávěla paní Komendová s tím, že speciální kód posílají opravdu každý den.

Velký balík peněz se hodí na Vánoce

Minulým balíkem peněz potěšili manželé svoje vnučky. „Mladší Kačence jsme koupili trampolínu a starší Andrea si koupila něco na sebe,“ řekla paní Komendová. Ta už teď střádá plány, jak naloží s 50 tisíci. „Ještě přesně nevím, ale za chvíli už budou Vánoce, takže každého podělíme,“ přemýšlela. „Manželka si poradí. Třeba z toho taky něco dostanu,“ pošťouchl ženu rozesmátý manžel.

O 50 TISÍC ZNOVU V PÁTEK

V DENNÍ HŘE vyhraje první vylosovaný vždy 10 000 Kč, ještě dvakrát během hry se ale první cena zvyšuje na 50 tisíc korun! O tuto kulatou sumu se hraje navíc dvakrát v pátek, tedy 24.9. a 1.10.

Fotogalerie
7 fotografií
Video
Video se připravuje ...

Výherce Trháku Fedor Minčák Karel Janeček