Jitka by si přála mít víc dětí a vůbec se tím netají. „Dvě by mi stačily tak akorát a upřímně, zdají se mi o tom i sny,“ přiznala v rozhovoru pro Aha! kráska, která se představila i v Tvoje tvář má známý hlas.

„Teď nedávno se mi to zdálo, hned první noc v novém bytě. Měla jsem partnera, který byl ke mně zády, neviděla jsem mu do obličeje, jen vím, že měl světlejší vlasy. A choval miminko, byla to holčička,“ popisovala Boho, která si rozhodně nemyslí, že »co se zdá, je sen«. Naopak věří, že se sny mohou vyplnit, dokonce se jí to už prý v minulosti stalo. 

Podle všeho věří ale také ve věci mezi nebem a zemí. Dokonce se už několikrát radila i s kartářkou. „Kartářka mi říkala, že budu mít kluka a ta dušička se teprve formuje,“ vylíčila Česká Miss 2010.

„Když jsem byla ještě s předchozím přítelem, tak jsme se bavili o dětech. Byla jsem potom za ní a ona mi říkala, ať s tím ještě počkáme, že ta dušička není připravená. No, a nakonec to vlastně nedopadlo. Něco na tom bude,“ odhalila dokonce něco ze své minulosti Jitka, která nakonec dcerku Rosalii měla s manželem Lukášem Boho. Vztah jim sice nakonec nevyšel, ale na péči o dceru se domlouvají i dál. 

VIDEO: Jitka Boho po rozchodu s režisérem: Chci už chlapa na celý život! 

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho po rozchodu s režisérem: Chci už chlapa na celý život! Kateřina Štichová

Fotogalerie
54 fotografií