Muž seděl na lavičce ve vnitrobloku mezi ulicemi Socháňova a Vondroušova. Penis měl vytažený z kalhot, držel ho v ruce a masturboval! Jeho úchylné počínání svědci oznámili na linku 156. Když hlídka strážníků dorazila na místo, muže s chloubou venku skutečně našla. „Jakmile spatřil uniformy strážníků, schoval svou chloubu do kalhot. Strážníkům nejprve tvrdil, že si jen rovnal věci v kapsách,“ popsala mladíkovu pohotovou reakci mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Vzápětí mu ale došlo, že ho strážníci přistihli při činu. „Vybral jsem si nešťastné místo,“ řekl omluvně. K onanii se přiznal a slíbil, že už to veřejně dělat nebude. „Pak nabídl, že zaplatí jakoukoliv pokutu. Strážníci mladého muže následně předali státním policistům,“ dodala mluvčí.

Strážníci policistům také sdělili informaci o dalším podobném činu - na linku 156 se totiž ozvala také žena, která uvedla, že v Řepích kousek od dětského hřiště onanoval mladý muž, který pak odjel na koloběžce. „Hlídka místo prověřila, muže dle uvedeného popisu ale nenalezla,“ uvedla Seifertová.

Pár se oddával sexu přímo u Karlova mostu:

Video
Video se připravuje ...

Sex u Karlova mostu