„Pan a Paní Middletonovi,“ napsal James na Instagramu a připojil nejen srdíčko, ale také drobné značky, díky nim je i jasné, odkud novomanželé pocházejí – on samozřejmě z Velké Británie, jeho vyvolená zase z Francie.

A právě tam tak také soukromý obřad podle všeho probíhal. „Včera jsem se oženil s láskou svého života, obklopen rodinou, přáteli a samozřejmě pár pejsky v krásné vesničce Bormes-les-Mimosa. Slova nedokážou vystihnout, jak jsem šťastný.“

Právě psí mazlíčci, které také zmínil, byli dlouho jedinými společníky v životě Jamese, který je známý coby velký milovník zvířat. Dokonce se v minulosti svěřil, že bojoval s depresemi. Teď už se kromě psích pacek může spolehnout i na svou novomanželku a velkou lásku, s níž se seznámil v roce 2018... a jak jinak, než díky němé tváři. Alizée  tehdy pozdravila Jamesovu fenku kokršpaněla Ellu, jak pár popsal pro britský Telegraph. Nejprve měla za to, že Middleton je číšník, ale ani pravda o tom, že je to bratr vévodkyně z Cambridge, ji naštěstí neodradila. 

V roce 2019 se pak dvojice zasnoubila, veselka sice musela být odkládána kvůli koronaviru, ale teď už jsou z nich přece jen šťastní novomanželé. Catherine tím získala novou švagrovou a jistě do ji rodiny uvítá s otevřenou náručí... A možná že zanedlouho se dočkají i založení rodiny... přece jen Kate je již trojnásobnou maminkou a její mladší sestra Pippa (38) už má potomky dva. Je tedy nad slunce jasné, že na tahu je právě James.

VIDEO: William a Kate představili třetího potomka! Připomeňte si narození prince Louise

Video
Video se připravuje ...

William a Kate představili třetího potomka! Youtube/The Royal Family Channel

Fotogalerie
74 fotografií