Dcera zesnulého politika Stanislava Grosse (†45) se už v devatenácti letech zasnoubila, což je v dnešní době poměrně brzy. Ještě než došlo je svatbě, vztah se zpěvákem Robinem Puškášem (33) po dvou letech od romantických zásnub skončil.

Od loňského října tak byla Denisa Grossová oficiálně sama. Protože ale nezapře ženský půvab, bylo jasné, že tomu tak dlouho nebude, tedy pokud sama bude chtít. A tak „představila“ nového partnera fotkou, na které stojí zády u lomu Velká Amerika a za ruku ji drží právě její partner, který sice není vidět, nicméně ho na snímku označila, a tak už je jasné, kdo je tím šťastným!

Dominik Jandus je tanečník a choreograf, mimo jiné působící i v muzikálu Čarodějka Františka Janečka (76) přerušeném pandemií koronaviru. Především je ale lektorem v souboru Tančírna, kde učí tanec například vedle manžela Jitky Čvančarové (43)Petra Čadka (42).

To mladší sestra Natálie (18) randí s operním pěvcem, kterého též poznala díky muzikálu Čarodějka, Danielem Matouškem (24). Vypadá to, že holky Grossovy tak loví pouze v uměleckých vodách a ne třeba mezi politiky, jako byl jejich otec, který před téměř šesti lety zemřel na zákeřnou nemoc ALS.

VIDEO: Grossová se po roce a půl vrací v Čarodějce: Pak s muzikály končí?!

Video
Video se připravuje ...

Grossová se po roce a půl vrací v Čarodějce: Pak s muzikály končí?! Petr Macek

Fotogalerie
36 fotografií