Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Ivanka Trumpová si užívá konce léta. Za mořem a sluníčkem vyrazila s oběma synky

Autor: Darina Jíchová - 
8. září 2021
16:13

Exprezident Spojených států Donald Trump sice zřejmě připravuje návrat na politickou scénu, jeho dcera a někdejší nejbližší poradkyně Ivanka má jiné starosti. Snaží si užít ještě poslední sluneční paprsky a na Floridě i s rodinou vyrazila k moři. K vodě vzala oba syny, dcera tentokrát chyběla, uvedl list Daily Mail.

Ivanka Trumpová si s manželem Jaredem Kushnerem a syny, sedmiletým Josephem a pětiletým Theodorem, vyjeli na člunu k moři. Rodinu překvapivě nedoprovázela desetiletá Arabella. Bývalá první dcera USA se slunila v černých plavkách. Trumpová převážně odpočívala na lodi a opalovala se. Její synové pomáhali otci řídit loď, oba měli plavecké vesty.

Ivanka Trumpová s rodinou k moři vyráží pravidelně. Ivanka Trumpová s rodinou k moři vyráží pravidelně. | Profimedia.cz

Na Floridu, konkrétně do Miami, Trumpová přesídlila v lednu tohoto roku poté, co její otec opustil Bílý dům a rovněž zamířil do svého floridského sídla Mar-a-Lago. Během Trumpovy prezidentury byla jeho dcera nesmírně aktivní, jak na sociálních sítích, tak osobně, USA reprezentovala na domácí půdě i v zahraničí. Od ledna ale žije spíše v ústraní a na veřejných akcích se neobjevuje, utichly i zvěsti o tom, že by měla „rozjet“ svou politickou kariéru a kandidovat do Kongresu či se ucházet o místo guvernérky.

Ivanka nyní dává přednost soukromí

Mlčí také na svých sociálních sítích, kde Trumpová naposledy sdílela v květnu výzvu k očkování proti covidu-19 doplněnou snímky z vlastní vakcinace. Trumpová s rodinou žije v luxusním apartmánu v bytové budově Arte Surfside. Nicméně časem by se měli přesunout do „domu snů“, který vzniká na ostrově Indian Creek, známý také pod přezdívkou bunkr miliardářů.

Trumpová na Floridě změnila šatník a šaty, kostýmky a hlavně podpatky vyměnila za sportovní oblečení, kaftany a botasky, případně žabky. Sousedi ji sem tam mohou zahlédnout během cvičení – s manželem chodí pravidelně běhat, oba je stráží bodyguardi. Před zraky novinářů se většinou někdejší první dcera kryje kšiltovkou a slunečními brýlemi. Věnuje se také tenisu a golfu, s dětmi podniká výlety, kdy jen to jde. Nejvíce si však užívá sluníčka a vody.

Video  Melania versus Ivanka: Trumpovy ženy se moc nemusí  - Reuters
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi