Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejžhavější trapasy Benátského festivalu: Neposlušná ňadra i odhalený rozkrok!

/
  • Celebrity v Benátkách ukázaly více, než si přály.
    3. září 2021 ● 05:00

    Ve středu 1. září opět začíná Benátský filmový festival, na který se každoročně těší tisíce fanoušků. Mezinárodní slavnost potrvá až do soboty 11. září. Pravidelně zde nechybí slavná jména a opulentní róby, i ten nejdražší outfit ale občas selže, a tak není nouze ani o pořádné trapasy. Podívejte se na výběr toho nejlepšího z minulých let. 

  • 1.

    Lindsay Lohanová

    Mezi nejznámější osobnosti, které mají na svém kontě řadu trapasů, nepochybně patří herečka Lindsay Lohanová (35). Ta nezahálela ani na Benátském filmovém festivalu v roce 2006 a své pověsti perfektně dostála. Pod lehké zelené šaty si neoblékla žádné spodní prádlo, a když zavál větříček, tak omylem odhalila své vyholené přirození.

  • 2.

    Chiara Ferragniová

    Róba zradila i podnikatelku a módní influencerku Chiaru Ferragniovou (34). Ta do Benátek zavítala v roce 2017 s dokumentem o svém životě Chiara Ferragni: Unposted. Během gratulací na červeném koberci se ale příliš naklonila a z šatů jí vypadlo celé ňadro. 

  • 3.

    Giulia Salemiová

    Trapasu se nevyhla ani italská modelka, herečka a televizní moderátorka Giulia Salemiová (28). Na festival v Benátkách ji přivedl seriál Mladý papež, křesťanskou cudnost byste u ní ale nenašli - na oslavy si oblékla odvážné oranžové šaty, které fanouškům odhalily více, než herečka zamýšlela. 

  • 4.

    Dayane Mellová

    Pořádný výhled filmovým fanouškům dopřála i brazilská modelka Dayane Mellová (32). Ta podobně jako její kolegyně Salemiová zvolila velice odvážný střih šatů. Nejednou tak ukázala téměř vše. 

  • 5.

    Matilda De Angelisová

    Horké chvilky zažila v Benátkách také italská zpěvačka a herečka Matilda De Angelisová (25). Ta na festival vyrazila v roce 2017 kvůli spolupráci na filmu Rodina (Una Familia). Před zraky diváků ale svého hereckého kolegu Andreu Arcangeliho (28) políbila tak vášnivě, až jí ze šatů vyklouzlo obnažené ňadro. 

  • 6.

    Neznámá blondýnka

    Po benátském červeném koberci se v roce 2020 prošla i neznámá blondýnka, která na festival dorazila s filmem Nový řád (Nuevo Orden). Když ale zavál vítr, dost možná zalitovala mohutného rozparku. 

  • 7.

    Cynthia Samuelová

    A zase ty rozparky. V roce 2020 se na festivalu v Benátkách s filmem Nomadland objevila také herečka Cynthia Samuelová (26). Pompézní modré šaty měly ale tak odvážný střih, že se v nich umělkyně nemohla skoro ani pohnout. 

    Fotogalerie
    8 fotografií

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy